#33 Gökdeniz Gürpüz

İyi olan oyuncu formayı kapar, tek yönlü bakmamak lazım. 1 puanın bile önemli olduğu ligimizde Gökdeniz i veya herhangi bir genci kazanalım diye 1 puan kaybetsek ne olacak. Arda Ünyay'ı fenerbahçe maçında aldı oyuna sonra kafa vurdurdu 2 puan gitti mesela bir daha oynatamadı Okan hoca. İyiyse oynayacak durumdaysa görmüyor mu antrenmanlarda hoca.
uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum
bana gore su anda Avrupa'nin en onde gelen ekipleri: PSG, Bayern, Arsenal, Barcelona, Man City

bunlar icinde altyapidan oyuncu oynatmayan yok. U23 oyunculara verdikleri dakikalara baksak bizimkinin 10 katidir
bunlar icin her puan onemli degil mi? bunlarin cok buyuk hedefleri yok mu?
geciniz

bi de hadi her seyi gectim
bugun hedef mac miydi
skandal bir durum bu
ve konusulmadikca bu rezalet devam edecek

Bizim U19 ile A Takım arasında bir takımımızın olamaması bir saçmalık. TFF'den bir cacık neden olmazın da göstergesi. İngiltere hariç en büyük 10 ligde B takımlar liglerde mücadele edebiliyor. İngiltere'de de çok gelişmiş bir rezerv takım kültürü var ve orada mücadeleci maçlar oynanıyor. Çoğu oyuncuyu çekinmeden A Takım'a çıkarıyorlar. Bu çocuk bizim 2 veya 3. Lig'de yer alan takımımızda oynayarak hem altyapıdan yetişen oyuncu statüsü kazanmalı hem de süre almalıydı. Bu sisteme sesini çıkarmayan yönetim de suçludur.

İyi olan oyuncu formayı kapar, tek yönlü bakmamak lazım. 1 puanın bile önemli olduğu ligimizde Gökdeniz i veya herhangi bir genci kazanalım diye 1 puan kaybetsek ne olacak. Arda Ünyay'ı fenerbahçe maçında aldı oyuna sonra kafa vurdurdu 2 puan gitti mesela bir daha oynatamadı Okan hoca. İyiyse oynayacak durumdaysa görmüyor mu antrenmanlarda hoca.
Okanin sisteminde kapamaz. Zorunluluk arz etmese boey o yaz gonderilecekti.

uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum
bana gore su anda Avrupa'nin en onde gelen ekipleri: PSG, Bayern, Arsenal, Barcelona, Man City

bunlar icinde altyapidan oyuncu oynatmayan yok. U23 oyunculara verdikleri dakikalara baksak bizimkinin 10 katidir
bunlar icin her puan onemli degil mi? bunlarin cok buyuk hedefleri yok mu?
geciniz

bi de hadi her seyi gectim
bugun hedef mac miydi
skandal bir durum bu
ve konusulmadikca bu rezalet devam edecek
Bu konuda sana hak veriyorum, Okan hoca yeterince şans vermiyor o konuda da haklısın ama bizim altyapımız da çok iyi değil bence. Eğitici olmalıyız dediğin gibi.

Kiralık gitmek ve oynamak istemeyen genç oyuncuları da anlayamıyorum. Başka takımlarda sürekli oynayıp kendini göstermeden ne bekliyorlar ki? Bu sezon Jankat geçmişte Metehan bile kiralıkta biraz kendilerini gösterdiler az çok.
Öylede yaşı da 20 olmuş, kendince demek bu zamana kadar şans verilmediğinden gelecek adına bir güven ya da bir olumlu referans göremiyor.

Öylede yaşı da 20 olmuş, kendince demek bu zamana kadar şans verilmediğinden gelecek adına bir güven ya da bir olumlu referans göremiyor.
Tamam da kupa maçlarında hep süre verdi kiralık git diyorlar kiralıkta gitmiyor. Böyle oyuncudan da bir şey olması zor. Eyüp deniyordu bir ara sürekli gördük mü Samsunspor'da kendisini? Bence İstanbul ve GS rahatına alışıyorlar alt liglerde açı çekmek işlerine gelmiyor.

Tamam da kupa maçlarında hep süre verdi kiralık git diyorlar kiralıkta gitmiyor. Böyle oyuncudan da bir şey olması zor. Eyüp deniyordu bir ara sürekli gördük mü Samsunspor'da kendisini? Bence İstanbul ve GS rahatına alışıyorlar alt liglerde açı çekmek işlerine gelmiyor.
3 senede 800 dakika süreden mi bahsediyoruz ne sadece TR kupasında işte, buna sen güvenip gelecek adına gerçekten takımda yer verileceğine inanırmiydin sen olsan? Küçük bir takıma gidip orada kariyer yapıp sonra daha iyi bir takıma giderim diye düşünmüş olabilir bilemiyorum tabi ne düşündüğünü ama bizde genç oyuncuların şans bulmadığı bir ortam olduğu bir gerçek.

Tekniği fena değil gibiydi ama bu fizikle üst seviyede tutunma ihtimali yok, hangi mevkide oynayacak? İkili mücadeleye girmeye çekinen Eyüp için de olumsuzdum, Samsunspordaki halini görduk, futbolcuların arasina karışmış top tollayıci çocuk gibiydi adeta.

Hoca gençlerle ilgilenmek motivasyonuna sahip değil ayrı konu da olacak çocuk
kendini belli eder. Altyapısi bizden çok daha işlevsel olan TS da Fatih Tekke, taraftarın yuhaladığı ve Konyaspora göndermek zorunda kaldıkları. Arif Boşluk' un yarısı kadar oyuncu bulunmadığını söylemişti alttan gelen. Sür sahaya oynasın gelişsin diye bir şey yok yani...

Yau oynadığı hangi maçta veya hangi anda "heh bu çocuk olur" dedirtti

Anca Antalya vs bu takımlarda ilk 11 oynar. Ki bu fizikle o da şüpheli.

Genç oyuncuları seviyor destekliyoruz, yetiştirelim kendi değerlerimiz olsun çok istiyoruz ama bu istek yüzünden birazcık alt yapıda sivrilen herkese potansiyel Emre Belözoğlu Arda Turan muamelesi çekmeye gerek yok.

Adam olacak topçu forma şansı bulduğu 2-3 maçta bunu belli eder.

Gökdeniz'de bu yok.

Eğer kendisinden iyi bir rotasyon olsun Berkan Kutlu misali vs istiyorsak yine bu fizikle de olmaz.

Bu oyuncuların fitness'tan çıkmaması lazımken incecik kollar incecik bacaklarla sahaya çıkıyor olmaları kepazelik.

civciv sarısı giymek için can atanlardan birisi muhtemelen.

Geri
Üst Alt