Bu maçta ortaları çok isabetsizdi ama adam ileri çok iyi çıkıyor, geri dönüşleri de kötü değil. Baskılı oynadığımız iç saha maçlarında adam ciddi coşabilir. Sabretmek gerek.

Kwadwo gelince yedeğe, güzel bir yedek.

Arkadaş bek oyuncusu dediğin adam defansı kusursuz olacak bak Alaba Marcelo filan neden bu kadar farklı ?

Defans yapamayan bek oyuncusunun Galatasaray seviyesinde ki takımlarda işi yok

Aynısı linnes içinde geçerli ...

Bu sene ligde bir şekil götürürüz de gelecek yıl ŞL'de olmaz.Sağlam bir adam lazım oraya dediğin gibi.

Caner'in defansif yönü berbat ama hücumsal yönü çok iyi aynı şekilde lato da defansif çok iyi değil fakat kestiği ortalar, şut atabilme potansiyeli, duran top kullanma gibi olumlu yönleri var büyük takımsan defansif yönü idare etse de olur hatta karşısındaki takımın bek oyuncuların çıkamamasını sağlayacak bir bek gerekir lato bu özelliklerin bir çoğu var tabi bu CL için geçerli olmaz anca lig seviyesinde CL de oynayacağımız zaman mariano tarzı yarı defansif yarı hücumsal dengeli bir bek daha iyi olacaktır

Asamoah - Kono olmalı sol taraf cl için

Ofansif olarak ligin içinden geçerler ama defansif olarak Avrupa'da istediğimizi elde edebilir miyiz şüpheliyim.Adam geçirmeyecek kolay kolay fake yiyip orta açtırmayacak bir bek lazım.Saman alevi gibi 1-2 sene yanıp sönmektense istikrarlı bir savunma takımı olalım Avrupa'da.

Çok bi artısı yoktu bu maç.Hatasıda yoktu.Lig için yeterli bence.

Cok basit hatalar yapiyor, pozisyon almasini bilmiyor. Top ona geldiginde takim'i yavaslatiyor, ileri cikmakta zorlaniyor.

Bir pozisyon'da onunde 40 metrelik bos alan olmasina ragmen geri Serdar'a dondu, bu yanlis bir harekettir.

Cok kotu oyniyor, hic begenmiyorum su ana kadar, bombos ortalar atiyor ayrica.

Şu sol beklerin önünden Tolga'yı salın artık orta saha çekin yav.

Bende mi bir gariplik var çözemedim gayet de iyiydi dün..adamın önnde bir kere tolga oynuyor onu hesap edelim..2.yarı garry sola geçince lattovleviciyi aradı gözlerim..Kaç kez orta yapacak şans buldu yapmadı sol ayaklı olmadığı için..Özellikle önünde belhanda olursa bu arkadaşı bolca pozsiyona sokar.. Defansif zaafları var ama özellikle ters kademeleri hoşuma gitti..Bu takımın asıl sol beki latovlevici olmalıdır linnesten daha iyi bu bölgede

İçeri yaptığı orta ve pasların 1 tanesinin bizim adama gittiğini ulaştığını görmedim. Yine de tek sol ayaklı oyuncu o yüzden oynasın idare etsin çok bir şey beklemeyin sadece.

İçeri yaptığı orta ve pasların 1 tanesinin bizim adama gittiğini ulaştığını görmedim. Yine de tek sol ayaklı oyuncu o yüzden oynasın idare etsin çok bir şey beklemeyin sadece.

Bir ortasinda Tolga gol atiyordu, Harun cikardi

Gomis'e actigi bir orta tehlikeli bir sekilde sekti ve Rodrigues gol sansi buldu

Zaten oyle fazla orta acmadi, actiklari gayet tehlikeliydi

Yaninda gercek bir kanat oyuncusuyla bindirmelerinin degerini anlayacaktir herkes

İç sahada rakibi boğduğumuzda ortalarıyla çok işimizi görecek ama savunmadaki soru işaretlerini de bu maçta görmüş olduk. Tudor mutlaka gerekli uyarıları yapacaktır. İç sahada Lato, deplasmanda Linnes gibi bir formül olabilir belki.

Geri
Üst Alt