Galip Özgür
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2017
- 731
- 184
- 193
Galatasaray formasında izlediğim en vasat oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray formasında izlediğim en vasat oyuncu.
Evde tv karşısında hadi lato utandır bizleri diye başladım mesela bende.... Sonrasını anlatmayım yoksa ip ban yerimTaraftar mac baslar baslamaz isliklamadi.Mac icindeki malliklarina dayanamadi.Her topu rakibe atmasa bir sey olmayacakti.Hakli olduklarini dusunuyorum.
Renktaşım benim en çok kızdığım nokta mücadele etmemesi. Yetenekleri kısıtlı eyvallah hepsini anlarım ama Tolga aut çizgisi önünde rakibe orta yaptırmamak için koşup gelirken bu adam bir kaç metre ötede yürüyüş yaparak izliyor ise her türlü protestoyu hak ediyor bana göre.Kesinlikle ptt seviyesinde bir adam. Nasil gelmis nasil kadroya girmis anlamiyorum.
Latoyu protesto etmeyelim. Onu klube transfer edip sonra israrla 11 oynatanlari protesto edelim. En son suclanacak adam belki latodur.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rezaletti, berbattı ama maç sırasında kritik noktada top çıkarırken bile yuhalayan, oyuncuyu kritik yerde strese sokan taraftar kadar rezalet değildi. Mal herifler.
Münferit olarak küfredersin vs. anlaşılır bir durum. Ben de çok küfrettim kendisine dün akşam. Ama toplu şekilde yuhalamak, ıslıklamak hiçbir zaman fayda sağlamıyor. Ne oyuna ne oyuncuya. Doğu üst'ten yuhalayan taraftar s... gitsin diyip top Lato'ya gelince biraz alkışladık da yuhalayanlar vazgeçti en azından.
Ha bunlar haricinde rezalet oynadı. En az 3-4 tane rakibe gollük pozisyon hazırladı. Bunu görüp müdahele etmesi gereken Fatih hocadır. Umarım Lato'da ısrar etmez.