Bu noktadan sonra oyuncuya bir şey diyemiyorum. Sorumluluk hocadadır. İşi inada bindirip oynatmaya devam ederse çok canımızı yakacak bu durum.

Hocaya mali durumumuz Lato'nun 1 sene daha kalmasını kaldıramaz deyin direkt çöpe atar adamı.

Uzun zamandır görmediğim kadar kötü bir performanstı. Her şeyi yanlış mı yapar bir insan ?

6FQexq.jpg

Rezaletti, berbattı ama maç sırasında kritik noktada top çıkarırken bile yuhalayan, oyuncuyu kritik yerde strese sokan taraftar kadar rezalet değildi. Mal herifler.

Taraftar mac baslar baslamaz isliklamadi.Mac icindeki malliklarina dayanamadi.Her topu rakibe atmasa bir sey olmayacakti.Hakli olduklarini dusunuyorum.

Tarık Çamdal bundan kötü oynamaz lan nasıl bir oyuncu bu

Taraftar mac baslar baslamaz isliklamadi.Mac icindeki malliklarina dayanamadi.Her topu rakibe atmasa bir sey olmayacakti.Hakli olduklarini dusunuyorum.
Evde tv karşısında hadi lato utandır bizleri diye başladım mesela bende.... Sonrasını anlatmayım yoksa ip ban yerim :)

Yahu adam dibin dibini görmüş taraftar ıslıklasa ne ıslıklamasa ne adam kalkıp maça gelmiş bu soğukta bu kamilin rakip takıma desteğini izliyor bari ıslıklayıp kendini rahatlatsın da öyle bir motivasyon kaynağı olsun en azından bir işlevi oluyor diğer türlü ne manası var bizim formamızla rakip adına mücadele eden bir oyuncuyu izlemenin. Bir insanoğlu Sabri'den kötü performans sergiler mi sürekli ya aklım almıyor gerçekten şu şartlarda bile alt yapıdan bir sol bek oynamıyorsa daha ne zaman oynayacak çok merak ediyorum gerçekten.

Siz gerçekten ıslıklama öncesi ve sonrası bir fark gördünüz mü? Ben şahsen görmedim. Taraftara kızanlar eğer bir fark gördüler ise lütfen açıklasınlar, farklı bakış açılarını okumak isterim. Mevzu eğer sadece bu oyuncu değil tüm takım ise, ıslıklama öncesi takım daha kötü oynuyor idi. Dün akşam takım taraftarın ıslıklamasından çok sonra futbol adına bir şeyler yaptı.

Son düzenleme:
Kesinlikle ptt seviyesinde bir adam. Nasil gelmis nasil kadroya girmis anlamiyorum.

Latoyu protesto etmeyelim. Onu klube transfer edip sonra israrla 11 oynatanlari protesto edelim. En son suclanacak adam belki latodur.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle ptt seviyesinde bir adam. Nasil gelmis nasil kadroya girmis anlamiyorum.

Latoyu protesto etmeyelim. Onu klube transfer edip sonra israrla 11 oynatanlari protesto edelim. En son suclanacak adam belki latodur.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaşım benim en çok kızdığım nokta mücadele etmemesi. Yetenekleri kısıtlı eyvallah hepsini anlarım ama Tolga aut çizgisi önünde rakibe orta yaptırmamak için koşup gelirken bu adam bir kaç metre ötede yürüyüş yaparak izliyor ise her türlü protestoyu hak ediyor bana göre.

Rezaletti, berbattı ama maç sırasında kritik noktada top çıkarırken bile yuhalayan, oyuncuyu kritik yerde strese sokan taraftar kadar rezalet değildi. Mal herifler.

Münferit olarak küfredersin vs. anlaşılır bir durum. Ben de çok küfrettim kendisine dün akşam. Ama toplu şekilde yuhalamak, ıslıklamak hiçbir zaman fayda sağlamıyor. Ne oyuna ne oyuncuya. Doğu üst'ten yuhalayan taraftar s... gitsin diyip top Lato'ya gelince biraz alkışladık da yuhalayanlar vazgeçti en azından.

Ha bunlar haricinde rezalet oynadı. En az 3-4 tane rakibe gollük pozisyon hazırladı. Bunu görüp müdahele etmesi gereken Fatih hocadır. Umarım Lato'da ısrar etmez.

Münferit olarak küfredersin vs. anlaşılır bir durum. Ben de çok küfrettim kendisine dün akşam. Ama toplu şekilde yuhalamak, ıslıklamak hiçbir zaman fayda sağlamıyor. Ne oyuna ne oyuncuya. Doğu üst'ten yuhalayan taraftar s... gitsin diyip top Lato'ya gelince biraz alkışladık da yuhalayanlar vazgeçti en azından.

Ha bunlar haricinde rezalet oynadı. En az 3-4 tane rakibe gollük pozisyon hazırladı. Bunu görüp müdahele etmesi gereken Fatih hocadır. Umarım Lato'da ısrar etmez.

Her topu rakibe attığında bastım küfrü ama önümde yuhalayan bir kişiye bir dayıyla birlikte tepki gösterdik hatta dayı az daha darp ediyordu. Olmaz yanlış işler maç sırasında olmayacak işler.

linnes dururken 90 dakika oynaması hocamınızın müthiş taktik zekasının bir ürünü ;)

Geri
Üst Alt