#33 Seimone Augustus | MVP

Cevap: #33 Seimone Augustus

Şampiyonluğa son 1 adım. Çok yakışacak çok. Fazlasıyla haketti zaten. :)

Tam sakatlıklardan kurtuldu kendine geldi, WNBA'nin durdurulmazı olucagı yıllarda biz Augustus'tan vazgecıp Dee'yi tercih ediyoruz, aksam tek kelimeyle duruldurulmazı oynadı Angel gibide her topu kullanarak degil.

Yürekse YÜREK, bilekse BİLEK, bu takıma AUGUSTUS gerek !!!

Potansiyel olarak en iyisi diyorduk şimdi sadece bunu ortaya çıkarıyor. Şampiyon olduktan sonra şampiyonluğun tadını aldıktan sonra daha da iyi olacak.

36 SAYI ATMIŞ maci izleyemedim. angel denen yaratık 38 atmış. agustus göm şu iblisi parkeye.

MVP MVP MVP! Sonuna kadar hakettiği ödülü de aldı.

Ağlayınca kendimi bir değişik hissetim,iyi ki formamızı giymişsin tanımışız seni,tebrikler.

portraits_augustus_mvp.jpg

Yeniden giyecek formamızı, bunu hem Seimone hem de biz biliyoruz.

Ben de ağladım Seimone ağlayınca.

O göz yaşlarında çok şey gizliydi. Kariyerinin en iyi dönemini geçirirken, uyduruk bir takımı tek başına lider yapmışken, tam dünyanın en iyisi denecekken çok ağır bir sakatlık geçirip basketboldan 1 yıl uzak kaldı. Üstüne kanser tedavisi görüp anne olma şansını kaybetti. Son dediğim basit gelebilir, genelde bayan sporcular bunu düşünmez ama Seimone resmi siteye verdiği röportajda ileride anne olmak istediğini söylemişti. Her neyse geçen sene WNBA'e döndü ama sakatlığının etkisini atamadığı için berbat bir sezon geçirdi. Üstüne 1 yıl formasını giyeceği takımın antrenörü kendisi için ben olsam Angel'ı alırdım gibi saçma sapan açıklamalar yaptı. Hadi istiyorsan ebeni koy oynat da 1 yıl boyunca beraber çalışacağın sporcun hakkında böyle açıklama yapmak aklı başında birinin yapacağı şey değil. Zaten Seimone'a bakış açısı da sene boyunca hiç değişmedi. Son verdiği röpörtajda 20'şer sayı fark yediğimiz Euroleague maçları için Seimone'un Angel'a verdiği hücum ribaundları yüzünden yenildik diye saçmalamasından belli. Angel o 2 maçta toplam 4 hücum ribaundu almıştı sanırım. :) Hangi akla hizmet aldığı belli olmayan Hodges, Gintare yüzünden değil Currie tercihinden değil de Seimone'un verdiği hücum ribaundları yüzünden. :) Neyse geçelim bunu da. Destan yazdığı son Fenerbahçe maçında hakemler yüzünden şampiyonluğu kaybetti. 6 saniye kala basketi sokmuştu hatırlarsanız ama hakemler saçma sapan bir faul çalmıştı. Üstte anlattığımız ilginç insan yüzünden çok sevdiği Galatasaray'dan ayrılmak zorunda kaldı.

Tüm bunların üstüne mükemmel bir sezon, şampiyonluk ve MVP ödülü. :)

Son şampiyonluğu da son ödülü de olmayacak inşallah. Zaten potansiyel olarak açık ara dünyanın en iyisi olduğunu söylemiştik. Sadece bunun bir kısmını gösterdi. Seimone'un potansiyelini görmek isteyenler Eurocup yarı finaline, son Fenerbahçe maçına, 2. Atlanta maçına bakabilir.

Helal olsun sana be.İnşallah tekrar giyeceksin formamızı.

Şimdi Rusya'da aynı performansına devam edecek inşallah. Euroleague finalinde karşılaşabilsek çok güzel olur. :) Önümüzdeki sezonda da WNBA'de şampiyon olacağına inancım tam. Bir de olimpiyat var tabi. Bol kupalı, bol ödüllü bir sezon bizi bekliyor. :)

Bu arada Play-off istatistikleri:

22 sayı 4.5 ribaund 3.8 asist FG: %52.7 3P: %43.8

Final istatistikleri:

24.7 sayı 5.7 ribaund 4.7 asist FG: %58.7 3P: %75

Winner buna denir işte.

Helal olsun..

Sercan başlığa " | MVP " ekleyebilir misin? :D

Twitterda augustus'a dedim ki...

BaranZorlu Baran Zorlu

@seimoneaugustus Hopefully next year you come to Galatasaray .. ( İnşallah seneye galatasaray'a gelirsin dedim)

seimoneaugustus Seimone Augustus

@BaranZorlu hopefully i will be, we will just have to see what happens ( Umarım olacak , biz sadece ne olacağını görmek için)

Cevap: #33 Seimone Augustus | MVP

Dün Spartak Moskova formasıyla ilk maçına çıktı. 36 dakika oynadığı maçta 12/19 FG ile 25 sayı, 3 ribaund 3 asist, 3 top çalma ile güzel bir başlangıç yaptı ama takımının yenilmesine engelleyemedi.

WNBA 2011'e de mağlubiyetle başlamıştı sonu aynı olsun. :)

Cevap: #33 Seimone Augustus | MVP

Dün Spartak Moskova formasıyla ilk maçına çıktı. 36 dakika oynadığı maçta 12/19 FG ile 25 sayı, 3 ribaund 3 asist, 3 top çalma ile güzel bir başlangıç yaptı ama takımının yenilmesine engelleyemedi.

WNBA 2011'e de mağlubiyetle başlamıştı sonu aynı olsun. :)
Sonu aynı olmasın şampiyon biz olacağız :D

Geri
Üst Alt