#34 Lucas Torreira

Ne ayak bu? Bu hareketler yakıma zarar verir kasti kart gördü Sivas’a gitmemek için

Kart sınırındaki adama oyundan çıkarken sarı vermek hakemin işgüzarlığı değil mi yav? İkinci yarı beğenmedim. Özellikle çıkmadan önce çok basit hatalar yapıyordu.

Gitmek istedigi haberleri dogru gibi gorunuyor. Devre arasi yuksek bir bonservisle postalansin. Boyle ciddiyetsiz oynayacaksa hic gerek yok.

Kart sınırındaki adama oyundan çıkarken sarı vermek hakemin işgüzarlığı değil mi yav? İkinci yarı beğenmedim. Özellikle çıkmadan önce çok basit hatalar yapıyordu.
Yakın yerden çıktı dedi kaç kez uyardı hakem ezip geçti, bilerek yaptı. Vermeseydi kart muhtemelen saha kenarından ayrılmaz maç bitimi bir şey yapar söyler yine alırdı.

Sahayı terk ederken takım biraz sıkıştığı için biraz zaman geçirmek istedi ama sarı kart görecek kadar ısrar etmemeliydi.
Sivas’a gitmemek için bilerek gördüğünü düşünmüyorum, öyle kötü niyetli bir oyuncu değil.

hoca muhtemelen sarı görmesin diye çıkardı oyundan

herif inanılmaz bi iqsuzluk yaparak cezalı oldu

Kartı zaman geçirmek için yediğine inanmak istiyorum yine de Fener maçında olacak olması olumlu bizim için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uygun bonservis bedeli gelirse yollansın. Buraya emanet geldiği belli kafasında takım yok.

Yok sana uzun ara, önce antrenman, ardından takımla birlikte götürülmesi lazım Sivas'a.

Millet Torreira bir şey yapsa da sövsek diye pusuya yatmış bekliyormuş. Adamın ne futbolculuğu kalmış ne karakteri. Haftalardır orta sahayı tek başına savunuyor bu adam. Hatırlatırım. Saçma bir hata yaptı ve cezasını çekecek işte. Ne büyüttünüz olayı.

Geri
Üst Alt