Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
hücumda abdülkerim kadar faydası yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bukadar yere yatan oyuncuyumu izlemek istiyorsun. Tam ayit oldugu yerde, ondan fazlasi etmez artik.Ndiaye zaten kötü oyuncu değildi niye almadik bunca sene geriye anlamış değilim.
Torrera hücumda yok ne yazık ki sut çekemiyor vs.
niye olivierayı izliyoruz amaBukadar yere yatan oyuncuyumu izlemek istiyorsun. Tam ayit oldugu yerde, ondan fazlasi etmez artik.
Hocam Anadolu kulübünde zaman geçirmek için kim olsa aynısını yapar ki yerde yatan oyuncu akıntola idi .Bukadar yere yatan oyuncuyumu izlemek istiyorsun. Tam ayit oldugu yerde, ondan fazlasi etmez artik.
Oliviera fener maçında efsane oynadı keşke tüm maçlarda bu kadar etkili olsa form düşüklüğü var hemde çok duran toptan da asisti yok o kadar orta kesiyorniye olivierayı izliyoruz ama
Orasi icin yeterli. Bizim icin gerekmez, misyö biraz kendii bulsa neler yapabilicegini gördük. Birde yerde yatti hemde kac defa, istersen macin tekrarina bak.Hocam Anadolu kulübünde zaman geçirmek için kim olsa aynısını yapar ki yerde yatan oyuncu akıntola idi .
Bence iyi oyuncu onyekurunun ve akintolanin pozisyonlarında asitlerini izleyin
Yav recep.niye olivierayı izliyoruz ama

Böyle 'pigme' bir önlibero oynatıp yan ve duran toplarda yaşanacak handikapı peşinen göze alacaksam, olağanüstü top kullanma özelliğine sahip, ele avuca sığmayan biri olmalı...2018 donk >
İns gelir de göndeririz. Laf ettim diye beğenmemezlik etmiyorum cidden begenmiyorum adamı. Tarafsız izlesem de iyimser yaklassamda olmuyor. Yeterince caydırıcı değil. Doğru yerde durmasını riboundlari toplamasını bekliyorsun o da yok. Hava topu ve ikili mücadeleleri geciyorum o fizikle zor zaten.Böyle 'pigme' bir önlibero oynatıp yan ve duran toplarda yaşanacak handikapı peşinen göze alacaksam, olağanüstü top kullanma özelliğine sahip, ele avuca sığmayan biri olmalı...
İyi oynadığı maç sayısı iki elin parmakları kadardır; elhak, bunlardan 2-3 ünde muhteşem bir enerji ortaya koyduğu doğrudur...Takıma aidiyet duygusunun pek oluşmadığı anlaşılıyor; performansındaki dalgalanmanın sebebi de bu sanırım. Çift haneli bir teklif gelirse bu da gönderilir...