#34 Lucas Torreira

Bir futbolcu her maç iyi oynayamaz. Lucas' ın en büyük sorunu da istikrarsızlık; birkaç maç var ki 2-2.5 kişilik oynadı vs vs...

Ancak şu maçta sergilediği oyunu beğenen epeyce kişi olmasına hayret ediyorum. Lucas en fazla 4/10 luk oynadı dersek, ben dahil 'beyinsiz' yaftasını yapıştırdığımız Badou için 8/10 filan demek lazım. Etmeyin Allah aşkına yahu...

Ndiaye zaten kötü oyuncu değildi niye almadik bunca sene geriye anlamış değilim.
Torrera hücumda yok ne yazık ki sut çekemiyor vs.

Bukadar yere yatan oyuncuyumu izlemek istiyorsun. Tam ayit oldugu yerde, ondan fazlasi etmez artik.
Hocam Anadolu kulübünde zaman geçirmek için kim olsa aynısını yapar ki yerde yatan oyuncu akıntola idi .
Bence iyi oyuncu onyekurunun ve akintolanin pozisyonlarında asitlerini izleyin

Hocam Anadolu kulübünde zaman geçirmek için kim olsa aynısını yapar ki yerde yatan oyuncu akıntola idi .
Bence iyi oyuncu onyekurunun ve akintolanin pozisyonlarında asitlerini izleyin
Orasi icin yeterli. Bizim icin gerekmez, misyö biraz kendii bulsa neler yapabilicegini gördük. Birde yerde yatti hemde kac defa, istersen macin tekrarina bak.

Arkadaslar net konusalim, bildigin yetersiz oynuyor. Ndiaye bi ara bildigin karisi eyledi bunu.
Müthis oynadigi 3-4 mac var eyvallah ama istikrar sorunu var.
Zaten sürekli hakkinda transfer dedikodulari cikiyor, akli tam olarak burda degil gibi. Sene sonunda söyle 12ye milana yollasak fena olmaz. 6 numaraya daha dominant bir adam lazim. Bu gözler melo ve fernando gibi topcular gördü

Böyle 'pigme' bir önlibero oynatıp yan ve duran toplarda yaşanacak handikapı peşinen göze alacaksam, olağanüstü top kullanma özelliğine sahip, ele avuca sığmayan biri olmalı...

İyi oynadığı maç sayısı iki elin parmakları kadardır; elhak, bunlardan 2-3 ünde muhteşem bir enerji ortaya koyduğu doğrudur...Takıma aidiyet duygusunun pek oluşmadığı anlaşılıyor; performansındaki dalgalanmanın sebebi de bu sanırım. Çift haneli bir teklif gelirse bu da gönderilir...

Böyle 'pigme' bir önlibero oynatıp yan ve duran toplarda yaşanacak handikapı peşinen göze alacaksam, olağanüstü top kullanma özelliğine sahip, ele avuca sığmayan biri olmalı...

İyi oynadığı maç sayısı iki elin parmakları kadardır; elhak, bunlardan 2-3 ünde muhteşem bir enerji ortaya koyduğu doğrudur...Takıma aidiyet duygusunun pek oluşmadığı anlaşılıyor; performansındaki dalgalanmanın sebebi de bu sanırım. Çift haneli bir teklif gelirse bu da gönderilir...
İns gelir de göndeririz. Laf ettim diye beğenmemezlik etmiyorum cidden begenmiyorum adamı. Tarafsız izlesem de iyimser yaklassamda olmuyor. Yeterince caydırıcı değil. Doğru yerde durmasını riboundlari toplamasını bekliyorsun o da yok. Hava topu ve ikili mücadeleleri geciyorum o fizikle zor zaten.

Geri
Üst Alt