#34 Lucas Torreira

Yine bütün takımı çöp ilan etme şenlikleri başlamış.

Beylikdüzüspor'u yenince tekrardan övme şenlikleri devam eder.

Orta sahada tek başına savaşıyor dedim. Aç izle tüm sezonu izlemedin galiba. 25 maçla sezon bitiriyor muadilleri adam 45 maç yapmış. Ne yedeği var ne bişeyi yanında da çıt kırıldım adamlar top oynuyor.
berkanda a.gucu maçında oynadı çok mu aradık torreira..Sadece top kapan adam lazımsa saioda da o kadar oynadı..Onunla da şampiyon olduk..Bizi torreira bir yere götürmez sadece dediğim bu..

isteyen istedigini desin

ankaragücü macında berkan bundan daha iyi oynadı o mevkide

niye iyi oynadıgınıda okan buruk izleyip analiz yapsın
Ankaragücü maçında 18'lik bebe koysan yine siritmazdi rakip zaten kötü. Sende yorumlarında tutarsizsin ha hem uğursuz diyorsun aynı zamanda da ovuyorsun? 😂 Berkan'la 3 maç orada oynayalim sonunda sovmezsen ben adam değilim.

Bence renkdasi dogru okumamissin. Melo'nun ekstralarini yazmasi gayet de dogru bir analiz, trip atmaya gerek yok.
Melonun Regesin yanında oynayanlar Torreira'nın yanında oynasa Okan Gok arkadaş en büyük Torreira'cı olurdu

İyi ki Torreira kötü maç çıkardı da bize eskileri yad etti

evet harika bir mizah dönmüş gerçekten aşırı üst düzey mizah. komikli avatarlar, espriler :dd

reyis gece gece iyi nostalji yaptın

penaltı konusunda %1000 haklısın takımda en son kaleye geçecek kişi 1.50 boyla torreira olurdu maalesef fena köşeye kıstırdın bizi

ben pes ediyorum iyi geceler
sen okuduğunu anlamıyorsun?penaltı sadece ironiydi,,melo bu takım için her şeyi yaptı bize o profilde adam lazım,sadece top kapacak bir adam lazım değil...emre belezoğlunu sahadan attırması,penaltı kurtarma olayı falan adam liderdi,melo var diyordu tüm takım...ben asist yapmayan,gol atmayan,hava topu almayan adamı bize yakıştırmıyorum..

Ankaragücü maçında 18'lik bebe koysan yine siritmazdi rakip zaten kötü. Sende yorumlarında tutarsizsin ha hem uğursuz diyorsun aynı zamanda da ovuyorsun? 😂 Berkan'la 3 maç orada oynayalim sonunda sovmezsen ben adam değilim.
berkan ortasahada iyi oynadı cünkü ortasahada oynadı

torreira bizde nerde oynuyor ilerde presste oynuyor ortasahada kım oynuyor tek basına kerem demirbay

Bana göre torreiranın yanında oynayan adama allah sabır versin hem torreiranın bölgesini savun hem kendi bölgeni hem topu sen cıkarmaya calıs savunmadan hem rakip ceza sahasında sen tehlike yaratmaya calıs

yanındaki elemanda sadece ileri geri koşsun

ha bunda torreiranın sucu var mı sucu yok okan fiorentinadaki torreira gibi kullanmak ıstıyor

sen okuduğunu anlamıyorsun?penaltı sadece ironiydi,,melo bu takım için her şeyi yaptı bize o profilde adam lazım,sadece top kapacak bir adam lazım değil...emre belezoğlunu sahadan attırması,penaltı kurtarma olayı falan adam liderdi,melo var diyordu tüm takım...ben asist yapmayan,gol atmayan,hava topu almayan adamı bize yakıştırmıyorum..
tamam başkan bul 1 tane melo gibi topçu alalım hemen

18 like bebe diyince efe geldi aklima. Bunlar ne zaman süre alipta takimin degisilmezi olacak? Bi barca gibi olamadik genc oyuncu konusunda. Pedri cokmu iyi oyuncu? Ama adamlar ne yapip ne edip oynatiyor iste.

Melonun Regesin yanında oynayanlar Torreira'nın yanında oynasa Okan Gok arkadaş en büyük Torreira'cı olurdu

İyi ki Torreira kötü maç çıkardı da bize eskileri yad etti
ya gol yok asist yok hiç bir şey yok..varsa göster bilelim...ben suat kayayı canlı izledim adamın 1.5 metre boyu vardı attığı kafa golunun sayısı belirsiz..uruguay milli takımına da asla alınmıyor.arsenal 26 yaşında çok ucuza bize yolladı...biraz düşün ya..fernando reges dediğin adam man cit de baya baya oynamış adam...

++ bu adamın bosalttıgı bölgeyi stoper kapatmaya calısıyor böylece takım stoperleri önde oynamak zorunda kalıyor arkada kabak gibi acık verıyoruz

Fernando'nun yaninda Ndiaye yokmuydu? Onundede Belhanda onlara yardim eden.

Sen bu takimda Torreira olacaksin, yaninda ne bir Ndiaye tarzi oyuncu var ne de kanatlardan gelen bir destek. Kerem olsun, yeri geldiginde Zaha olsun yardima bile gelmiyor. Bu adam sag sola kosacak, adamdan top calacak bir de sizi tatmin etsin diye skor mu yapacak? Yok yav.

Hocanin istegi bariz bir sekilde top rakipteyken en uctaki adama pres yapmasi, yani kimse kafasina gore ben suraya gidip pres yapim demiyor. Bu hocanin oyun anlayisindan kaynaklaniyor.

Turkiye'de sabah olmus siz neyi tartisiyorsunuz farkinda degilsiniz bence.

Ben yatiyorum.
n'diaye kısa süre sonra gitse de aslında çok iyi düşünülmüş bir kadro planlaması vardı o sezon. sezon başında çoğunluk boşuna iyi bir 8 numara gerektiğini söylemedi. torreira için de yıpratıcı bir sezon oluyor.

ya gol yok asist yok hiç bir şey yok..varsa göster bilelim...ben suat kayayı canlı izledim adamın 1.5 metre boyu vardı attığı kafa golunun sayısı belirsiz..uruguay milli takımına da asla alınmıyor.arsenal 26 yaşında çok ucuza bize yolladı...biraz düşün ya..fernando reges dediğin adam man cit de baya baya oynamış adam...
juve melo'yu 28 m euro'ya alıp 3.5 m euro'ya bize yollamıştı .:dd

tamam başkan bul 1 tane melo gibi topçu alalım hemen
bulamayız bunu bende biliyorum,ama o profilde adamlar ararız belki sacha boey gibi şans yüzümüze güler....ben fenerli fredi çok istedim sene başı Allhtan kronik sakat çıktı.Bence torreiradan çok daha iyi futbolcu..

18 like bebe diyince efe geldi aklima. Bunlar ne zaman süre alipta takimin degisilmezi olacak? Bi barca gibi olamadik genc oyuncu konusunda. Pedri cokmu iyi oyuncu? Ama adamlar ne yapip ne edip oynatiyor iste.
Klas farkı elbet var ama bizim yapmamız gereken kiralık göndermek olmalı.

juve melo'yu 28 m euro'ya alıp 3.5 m euro'ya bize yollamıştı .:dd
sonra o melo tekrar italyaya intere gitti 40 yaşında hala kupalar alıyor da yazsaydın keşke..efsane brezilya milli takımında 22 defa oynadığını da biliyorsun umarım..ona bakarsan hagi meksikaya gidiyordu az kaldı biz bedavaya yakın aldık.Ben bizdeki performanslara bakıyorum melo ile zaten asla kıyaslamam,fernando reges te çok daha iyi futbolcuydu..

sonra o melo tekrar italyaya intere gitti 40 yaşında hala kupalar alıyor da yazsaydın keşke..efsane brezilya milli takımında 22 defa oynadığını da biliyorsun umarım..ona bakarsan hagi meksikaya gidiyordu az kaldı biz bedavaya yakın aldık.Ben bizdeki performanslara bakıyorum melo ile zaten asla kıyaslamam,fernando reges te çok daha iyi futbolcuydu..
kudurmana gerek yok yaw.

sadece torriera'yı arsenal gs'a ucuza bıraktı yazdın ya, onun karşı argumanıydı. melo'yu da ucuza aldı gs.

gelişine yedin karşı argumanı. geçmiş olsun.

ben yatıyorum iyi geceler.

Geri
Üst Alt