#34 Lucas Torreira

Sahada yok, kimseyi kandırmaya çalışmasın. Bariz şekilde formsuz

Rotasyona adam gibi eklemeler yapmazsan sonun böyle oluyor. Hala orta saha ihtiyacımız yok falan diyor hoca. Oturt dinlendir hadi Lucas'ı, Sara'yı. Sara bir sakatlandı takımın şaftı kaydı. Sara kalibresinde bir adam almana gerek yok orta saha için ama onun yerine girdiğinde en azından sırıtmayacak, günü kurtarabilecek takviyeler yapılabilir. Kerem'e, Berkan'a güvenirsen böyle ortada orta sahasız kalırsın.

Ben artik seni sevmeyi sevemiyorum. Iyi oynadigin falan yok, Sara olmayinca daha da goze batiyorsun.

devrim
net bir şekilde
devrim yapmış

adamı bitirmiş
ne diyeyim
helal olsun

noldu bu herife yaw
Adamı kullanış şeklimize bakınca zaten bu rotasyonda bu günleri göreceğimiz belliydi. Bu maçta bizim kale önünden rakip ceza sahasına kadar gezdiriyoruz. Pili bitmiş, acil dinlendirilmesi gereken adamın suyunu sıktıkça sıkmaya çalışıyoruz. Daha hala orta saha ihtiyacımız yok diye düşünüyor Okan hoca. Şu maçta rakip orta sahasına karşı tek başına oynamaya çalışıyor mesela, nasıl başa çıkacak ki. Zaten adam bitmiş, dinlendirin beni diye isyan ediyor sahada. Sorun Lucas değil, koskoca 3 sezonda orta sahayı yedeksiz tek başına Lucas'a bırakanlarda. Dayanamazsın bu kadar, imkanı yok.

takımda 1. kesik yemesi gereken bu arkadaş

ama haftaya saranın yanında yine bu arkadaş oynuyacak

Çok ama çok kötüsün

Kendine gel birader

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sene sonu boca juniorsa saralım 5m ye.

Kendisine alternatif 6/8 bulamazsak adam yakında şu kaynatacak.

ajax macında takımın icinden gecince yedege cekecek hocamız

tabi iş işten gecmıs olacak

suan kaan sara fln yapabilir ortasahada

Geri
Üst Alt