#34 Lucas Torreira

Yusuf Erdoğan’ın yardırarak gittiği bir pozisyon var ikinci Yarıda. O pozisyondaki geri dönüşünde sağlam küfür yedin benden. İki buçuk aydır sürekli olarak kötü oynama hakkın yok.

Neden 1 tane bile

Torreira sana güveniyoruz, sen bizim için çok önemlisin, destek olalım toparlasın

Tarzı mesaj yok. Tamam abi çok kötü inşallah gider bi daha da forma giymez pü Allah belasını versin

3 senedir her maç ilk 11 oynuyor, ne sakatlaniyor nede cezalı duruma düşüyor. En formsuz haliyle bile yerine oynayacaklardan çok daha iyi.

Gözü kapalı pas veren, defanstan aldığı pasları rahatlıkla ön alana sokan adamdı. herkes yaptığı mücadelesini severken ben topla yaptığı bağlantı olayını seviyordum. son 2 ay bunu iyi şekilde yapamıyor, böyle devam ederse can sıkar.

Buradaki tek hatası sonda yaydan giren adamı görmemesi. Yoksa koşusu yanlış değil. Hatta Apo dışında baya iyi yerleşmişler. Sançez Sallai'nin kademesine gitse Torreira o zaman merkeze koşacaktı kaymaları yapamayınca yaydaki adam pası alıp atacaktı golü.

Buradaki tek hatası sonda yaydan giren adamı görmemesi. Yoksa koşusu yanlış değil. Hatta Apo dışında baya iyi yerleşmişler. Sançez Sallai'nin kademesine gitse Torreira o zaman merkeze koşacaktı belki de yaydaki adam atacaktı golü.
Koşu temposunda da yavaşlık war. Nasıl olsa biri durdurur fazla koşmayayım kafasında koşuyor.

Hem Sallai hem Kaan arkadan gelerek geçiyor zaten ordan belli

Arkadaşlar size kötü bir haberim bu attığınız clip gibi yirmi tane daha clip çıkar sezon başından beri

Sezon sonu Muslera'yla birlikte Uruguay yolcusu olur.

Yerine şimdiden hava topu alabilen, mücadeleci ve ayağı olan bir adam şart.

Herkesi de göndermeyin çocuk oyuncağı mı bu yav.

Ayrıca 3.5 milyon eurodan 3.5 sene daha kontratı var, öyle gönderemezsin.

Yok ben yollayın bunu demiyorum. Gitmek isteyeceğini düşünüyorum ülkesine. Belli de olmaz tabii. Hissiyat.

yaya düşen topları hem defansta hem ofansta toplaması lazım - o konuda anormal zayıfız

Bizi şampiyon yapıp muslera ile ülkesine döner misyonunu tamamlar.
Geçen seneki torrera yok şuan hem defansif hem hücum anlamında.

Geri
Üst Alt