#34 Lucas Torreira

toplu oyunu hep vasattı, yaş aldıkça iyice de geri gitti. kalan tek özelliği fiziği sayesinde kolay kaybetmediği çevikliği ve doğru pozisyon alarak top kapma becerisi. bundan da faydalanabilecek tek yer santrafor arkası olabilir. bu brezilyalıdır 10 numara oynar diyen adamla orda hiç görür müyüz bilmiyorum ancak bu yaz taraftarın %50'sinin elini göğe yükseltip memleket hasreti çekmesini dileyeceğine eminim.

Konuya bugün atılan mesajalara neden futbol diye soru sormak lazım.

Dayı siz kötü niyetlisiniz artık bunu anladım. Takınca gereksiz takıyorsunuz boşuna.

10 senelik 10 milyon verelim sözleşme değil mi ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol turnusolu. Ölüsünü bile tutacaksın bu herifin sahada. Olmayınca pamuk helva gibi oluyor orta saha. Önde press yapsa alanını boşaltıyor deniyor geride normal bi ön libero gibi oynasa merkez ve ilerisi boş kalıyor deniyor. Arkadaşlar takımda 2 tane orta saha var ikisi de kalan maçlarda 90 dk oynamak zorunda şunu kabul etsin herkes.

Yolun sonuna geldik. Artık mental olarak sahada kendini veremiyor, bugün neden oynadı onu da anlamadım zaten. Icardi ile birlikte gitmesi gerekenlerden biri. Kattıkları için teşekkürler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gitmek istiyosan sezon bitsin bari

bu ne bicim futbol

boyle biseyi kabul etmiyorum

bu adamı gecemeyecek ortasaha yok ligde 2. ligde dahil

yanından yürüyerek gecebilirsin

yazınca takıntı oluyor ama adam net şekilde isteksiz

1 2 mac kıpırdandı yine kötü oyununa döndü

gecen sezonda son haftalarda biraz oynamaya başlamıştı skor falan buldu

göztepe macında da bu oynamadıgı icin kazandık

Son düzenleme:
Bi pozisyonda içinden geçtiler hatta direkten dönen topun öncesi olabilir