#34 Nigel de Jong

Steven Gerrard: "Seninle birlikte oynamak büyük keyifti. İstanbul'da iyi şanslar. O şehri seviyorum."

CrNhXJMXEAEO02W.jpg

De Jong-Tolga ve önlerinde Sneijder üçlüsü mükemmel olacaktır.

Transfer döneminde yapılan en iyi hamle kağıt üstünde ki zaten her transfer kağıt üstünde iyi ya da kötüdür.

Umarım hırsını gösterir ve başarılı olur, bek, orta saha ve golcü Türkiye liginde şampiyonu belirleyen mevkilerdir. Son dönemde Muslera sayesinde kaleci de girdi tabi.

Orta sahada caydırıcı olacak. Bayılıyorum böyle hırçın çirkef futbolculara. Belki Felipe Melo çıtayı arşa yükseltti ancak yine de psikolojik üstünlük vol 2 olmasını canı gönülden istiyoruz.

Takıma neşe katacak, güçlü karakterli bir güç olacak.. Ben çok olumlu bakıyorum bu transfere.. Allah utandırmasın..

Dursun istifa!!!

Hayırlı olsun camiamıza.

Bazen mala bağlamanı istiyorum. Ama dozunda ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

üc mactada istatistikleri iyi ama son mac gercekten cok iyi

sahada basmadik yer birakmamis sanki

top sürme hic yok :)

gömülü önlibero sanırım. oyun kurma ve ileriye top taşıma görevi sneijder'e düsüyor. merkeze yakın oynamalı.

tolga-djong ile gecen seneye oranla daha sağlam takım savunması olur. ortasaha artık rahat gecilmez ama dedigim gibi oyunu acmada yetersiz kalabilirler.

top sürme hic yok :)

gömülü önlibero sanırım. oyun kurma ve ileriye top taşıma görevi sneijder'e düsüyor. merkeze yakın oynamalı.

tolga-djong ile gecen seneye oranla daha sağlam takım savunması olur. ortasaha artık rahat gecilmez ama dedigim gibi oyunu acmada yetersiz kalabilirler.

Zaten biz de,defansif problemlerimizi minimuma indirsin diye aldık.Ofansif bir beklenti yok De Jong'dan.Yolgeçen hanı gibi olan orta sahaya sertlik getirsin yeter.

de jong dan beklentimiz defanstan önce rakip atağını önce bir yavaşlatması ''dur bakalım hacı nereye gidiyorsun demesi '' de jong sayesinde şino istediği alanlarda tehlikeli alanlarda daha çok topla buluşacak !!şino nun kötü gözükmesinin sebebi melo nun gitmesiydi şimdi çok daha fazla katkı sağlayacaktır tabi de jong un son durumunu form durumunu maçlarda göreceğiz ! ama diarra alınsaydı hem topu kesen hem atağa kaldıran hem asist hem gol atan komple bir oyuncu almış olacaktık ama dediğim gibi de jong dediğim katkıları yapsın o bile yeter çünkü bizde şino var !!!

Geri
Üst Alt