Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Steven Gerrard: "Seninle birlikte oynamak büyük keyifti. İstanbul'da iyi şanslar. O şehri seviyorum."

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ikiliyi ayni sahada gorecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum,muhtemelen ıslanırım diye dusunuyorum.De Jong-Tolga ve önlerinde Sneijder üçlüsü mükemmel olacaktır.
Felipe Melo şovmen idi. Bu reisin bildiğim 2 tane futbol hayatı bitirme hadisesi var.Orta sahada caydırıcı olacak. Bayılıyorum böyle hırçın çirkef futbolculara. Belki Felipe Melo çıtayı arşa yükseltti ancak yine de psikolojik üstünlük vol 2 olmasını canı gönülden istiyoruz.
Ulan çok iyi ya :asd2::asd22:
(Videoda De Jong ile Guardiola tartışıyor)
https://twitter.com/redjiens/status/771014796141555712
üc mactada istatistikleri iyi ama son mac gercekten cok iyi
sahada basmadik yer birakmamis sanki
top sürme hic yok
gömülü önlibero sanırım. oyun kurma ve ileriye top taşıma görevi sneijder'e düsüyor. merkeze yakın oynamalı.
tolga-djong ile gecen seneye oranla daha sağlam takım savunması olur. ortasaha artık rahat gecilmez ama dedigim gibi oyunu acmada yetersiz kalabilirler.
Zaten biz de,defansif problemlerimizi minimuma indirsin diye aldık.Ofansif bir beklenti yok De Jong'dan.Yolgeçen hanı gibi olan orta sahaya sertlik getirsin yeter.