Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.328
- 18.931
- 2.083
Sanırım ligde en iyi penaltı istatistiğini de elinde tutuyor Okan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım ligde en iyi penaltı istatistiğini de elinde tutuyor Okan
işi o zaten"Penaltı oldu. Kurtardım. Bir daha oldu. Onu da kurtardım."
hugonun faulüde kırmızıydı bence hakem es geçti çok net ne yapmak istedikleri . Okana gelince yunus mevzusuda dahil kahroluyorum ikisi bu sene kadroda olsa minimum 10 puan fazlamız vardıYalnız o penaltıyı tekrar ettirmekte ağır şerefsizlik içerir. Aynı anda hem Trabzonlu hemde giresunlu oyuncu giriyor
Mesele okanın gönderilmesi değilki okan ayarında bir 2.kalecin vardır okanı gönderirsin ama ismail çipe gibi halı sahada oynatmayacağın adam 2.kalecinse okanı göndermek intihar olur ki oldu görüyoruzher ne kadar terim'i her konuda eleştirsem de okan'ın gönderilmesi bence hata değildi. okan bizde iken kalede güven vermiyor, hatalı goller yiyordu. giresun'a ilk gittiği haftalarda da benzer bir tablo çizdi hatta. sonrasında maç ritmini kazanıp özgüveni gelince performansı da gözle görülür şekilde arttı.
bizde kalmış olsaydı ara sıra birkaç maç muslera yokluğunda kaleye geçseydi muhtemelen gene benzer hataları yapacak, bu konuda da bugünkü olumlu yorumlar yerine olumsuz yorumlar havada uçuşuyor olacaktı.
tabi muslera'nın bu sene bu kadar kötü performans vereceği ve üzerine uzun süreli sakatlık yaşayacağı bilinse okan gönderilmeyebilirdi ama ekstrem bir durum oldu. kimse bu kadarını tahmin etmezdi
gene de ne olursa olsun ben iyi ki gönderilmiş diyorum. çünkü yabancı sınırı dolayısı ile ligte yerli kaleci oynatmak çok büyük avantaj, okan da böyle devam ederse önümüzdeki sene as kaleci olarak denenebilir. bizi de büyük bir sıkıntıdan kurtarır
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
demek istediğim okan maç ritmini bulduğu için bugün böyle performans sergiliyor. biz kiralamasaydık ara sıra birkaç maç kaleye geçseydi ismail'den hallice performans gösterecekti muhtemelen. çünkü geçtiğimiz senelerde sövülüyordu adama. kiralık gidip gelişmese bizim yedek kulübesinde oturan okan, bugün izlediğimiz okan olmayacaktı .Mesele okanın gönderilmesi değilki okan ayarında bir 2.kalecin vardır okanı gönderirsin ama ismail çipe gibi halı sahada oynatmayacağın adam 2.kalecinse okanı göndermek intihar olur ki oldu görüyoruz
Ismail bu işi bilmiyor demekki renktas. Bir bilene sormaliişi o zaten
Ismailden ben bile iyiyim adminim. Yeterli kaleyi bana versinler duvar örerimHer türlü İsmail'den iyidir.