#34 Okan Kocuk

Hafta sonunda Trabzon maçına yetiştirip oynatalim,TS'li oyuncular karşılarında görünce mental olarak yine mi der ve çöker, kazanırız.

Kadro mühendisliğinden bi haber old hocamızın ''kendi gitmek istedi'' diyerek yolladığı, bugün güzel bir performans sergilemesi göz boyamaması gereken iyi kalecimiz.

Maçtan sonra Okan'dan açıklama ;
'' Bugün belki Trabzon'u şampiyonluktan ettim''

Fatih terim

Fatih terim

Ya fatih terim

Allah seni bildigi gibi yapsin!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

2 sene önceki Antep maçında bu çocuğun özgüvenini kırıp, taraftarın önüne atan hakemden intikamını aldı.. Alper Ulusoy yatacak yerin yok...

her ne kadar terim'i her konuda eleştirsem de okan'ın gönderilmesi bence hata değildi. okan bizde iken kalede güven vermiyor, hatalı goller yiyordu. giresun'a ilk gittiği haftalarda da benzer bir tablo çizdi hatta. sonrasında maç ritmini kazanıp özgüveni gelince performansı da gözle görülür şekilde arttı.

bizde kalmış olsaydı ara sıra birkaç maç muslera yokluğunda kaleye geçseydi muhtemelen gene benzer hataları yapacak, bu konuda da bugünkü olumlu yorumlar yerine olumsuz yorumlar havada uçuşuyor olacaktı.

tabi muslera'nın bu sene bu kadar kötü performans vereceği ve üzerine uzun süreli sakatlık yaşayacağı bilinse okan gönderilmeyebilirdi ama ekstrem bir durum oldu. kimse bu kadarını tahmin etmezdi

gene de ne olursa olsun ben iyi ki gönderilmiş diyorum. çünkü yabancı sınırı dolayısı ile ligte yerli kaleci oynatmak çok büyük avantaj, okan da böyle devam ederse önümüzdeki sene as kaleci olarak denenebilir. bizi de büyük bir sıkıntıdan kurtarır

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız o penaltıyı tekrar ettirmekte ağır şerefsizlik içerir. Aynı anda hem Trabzonlu hemde giresunlu oyuncu giriyor

Yalnız o penaltıyı tekrar ettirmekte ağır şerefsizlik içerir. Aynı anda hem Trabzonlu hemde giresunlu oyuncu giriyor
hugonun faulüde kırmızıydı bence hakem es geçti çok net ne yapmak istedikleri . Okana gelince yunus mevzusuda dahil kahroluyorum ikisi bu sene kadroda olsa minimum 10 puan fazlamız vardı

her ne kadar terim'i her konuda eleştirsem de okan'ın gönderilmesi bence hata değildi. okan bizde iken kalede güven vermiyor, hatalı goller yiyordu. giresun'a ilk gittiği haftalarda da benzer bir tablo çizdi hatta. sonrasında maç ritmini kazanıp özgüveni gelince performansı da gözle görülür şekilde arttı.

bizde kalmış olsaydı ara sıra birkaç maç muslera yokluğunda kaleye geçseydi muhtemelen gene benzer hataları yapacak, bu konuda da bugünkü olumlu yorumlar yerine olumsuz yorumlar havada uçuşuyor olacaktı.

tabi muslera'nın bu sene bu kadar kötü performans vereceği ve üzerine uzun süreli sakatlık yaşayacağı bilinse okan gönderilmeyebilirdi ama ekstrem bir durum oldu. kimse bu kadarını tahmin etmezdi

gene de ne olursa olsun ben iyi ki gönderilmiş diyorum. çünkü yabancı sınırı dolayısı ile ligte yerli kaleci oynatmak çok büyük avantaj, okan da böyle devam ederse önümüzdeki sene as kaleci olarak denenebilir. bizi de büyük bir sıkıntıdan kurtarır

Mesele okanın gönderilmesi değilki okan ayarında bir 2.kalecin vardır okanı gönderirsin ama ismail çipe gibi halı sahada oynatmayacağın adam 2.kalecinse okanı göndermek intihar olur ki oldu görüyoruz

okan gitmeseydi kupa maçlarında oynayacaktı belki ve yine küfür edecektik yediği gollerde en iyisini yaptı ve bence sezon sonuna kadar orada kalmalı seneye kaleyi musleradan okana devredilmeli. avrupadaki kulüplere bakarsanız yedek kalecileri hep otuzlu yaşlarda özellikle italyada bizdede yedek kaleci bu şekilde olmalı

Mesele okanın gönderilmesi değilki okan ayarında bir 2.kalecin vardır okanı gönderirsin ama ismail çipe gibi halı sahada oynatmayacağın adam 2.kalecinse okanı göndermek intihar olur ki oldu görüyoruz
demek istediğim okan maç ritmini bulduğu için bugün böyle performans sergiliyor. biz kiralamasaydık ara sıra birkaç maç kaleye geçseydi ismail'den hallice performans gösterecekti muhtemelen. çünkü geçtiğimiz senelerde sövülüyordu adama. kiralık gidip gelişmese bizim yedek kulübesinde oturan okan, bugün izlediğimiz okan olmayacaktı .

Bana göre çok iyi kaleci değil Okan iyi bir yedek olabilir anca kendini geliştirdi o konuda sorun yok ama hala ciddi eksikleri var cepheden Altay çöpü gibi iyi fakat yan toplardan facia durumda
Yani Okan için nötr durumdayım lazyo maçında coştu ama berbat olduğu maçlarda var findikcilarda

Bizde kalsa şu performansı gösteremezdi ama penaltılarda iyi olduğu hep biliniyordu.

Bu da onu iyi kaleci yapmıyor. Harun da çok iyi penaltı çıkarırdı ama Fenerbahçe'yi kaç maç yaktı.

Büyük takım kalecisi olunca 3-4 pozisyon da hepsini kurtarman gerek.

Muslera formda iken bunu yapıyordu.

Okan gelip o 4'ün birini yese puan kaybederiz onu suçlarız.

Şu an 4 pozisyonun 3'ünü yiyip, diğerini yanlışlıkla kurtaran biri kalede diye abartmayalım.

Geri
Üst Alt