#36 Marcelo Saracchi

Yapılan tetkikleri sonucu sol üst arka adale grubu biceps kasında ikinci derece zorlanma, kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Marcelo Saracchi’nin tedavisine başlandı. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

En iyi ihtimalle 3 hafta sonraki Erzurumspor maçında dönebilir o zamana kadar iyileşmeye bakmalı. Neyseki Linnes'te benzer bir sakatlık yok oradan kurtardık gibi solda oynatırız.

kendisini çok beğeniyorum ama adele yapısı sürekli maç oynamayı kaldırmıyor heralde. 4-5 maç üst üste ne zaman oynasa adelesinde sorun çıkıyor.

Yine de bonservisi alınmalı. Önümüzdeki seneler vücudunu daha iyi tanıyıp, ona göre önlem alır. Bu takımı sevdiğini,aidiyetini görüyorsun. Yaşı hala 22-23

Futbolcu olarak çabasını takdir etsem de sınırlı yeteneği olduğu gerçeği değişmiyor. Adam geçemez, çok iyi defans yapamaz, sık sakatlanır, iyi orta açamaz, fener maçında karşısındaki osayi ile girdiği pek çok ikili mücadelede yerdeydi. Eboue, Mariano gibi beklerin birkaç seviye altında bir futbolcu, kesinlikle sezon sonu alınmamalı.

Min. 2 hafta diyorlar
Emre Taşdemir ve Linnes ile idare edeceğiz birkaç maç

Adam dediğiniz kadar kötü değil arkadaşlar çok gömmeyin elemanı
Bizim Maçta caneride gördük

En azından Leipzig ile transfer görüşmesi yaptığımızda bu sakatlıkları yüzünden elimizde koz olacak. 5’den fazla verilmez zaten. Böyle devam ederse 3 milyon bile teklif etmemeliyiz.

Genel performansindan memnunum ama genc yasinda bu kadar fazla sakatlik geciren oyuncuya 5-6 milyon vermek dogru olmaz. Ben acikcasi alinmasini istemem. Guvenip yola cikabilecegin bir oyuncu degil.

Robbeninde Böyle sorunlari vardi ondan realden Bayern transfer olmustu. Baya riskli transferdi ama tuttu iste. Bayernin doktoruda çok saglam zaten halettiler. Sarrachi de böyle Olabilir.
Ucuz transfer Olabilir bu durumdan.

bizim bu adama verecek 3 5 milyon zenginliğimiz var mı ya?
şasisi bozuk arabaya para verelim diyor burada millet
ben bizi geçtim, kendisi açısından vücudunu dinlemeyi öğrenmezse futbolu 30 yaşına gelmeden bırakır

Geri
Üst Alt