- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Beyler Yaris cok cekismeli geciyor sizi biraz heyecanlandirim dedim simdiden

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında geçen haftadan beri şarkım belliydi, hiç değiştirmeyi de düşünmüyordum. Dün sabah başka bir şarkıyı dinlerken "Bak bu da kimsenin aklına gelmemiş" dedim ama gene de fikrimi değiştirmedim. Şarkıyı tam gönderecekken ilk göndermeyi planladığımdan "Aman boşver onu haftaya gönderirim, 36 yarışma kimsenin aklına gelmemiş, 37. de de gelmez" diyerek vazgeçip diğerini gönderdim. Sonra listede görünce o şarkıyı apışıp kaldım tabi, doğal olarak 12 puanımı ona verdim. Bunca yarışma kimse katılmadığına göre ya Ahmet abinindir, ya da tarzı uygun olduğu için Serkanındır. Göreceğiz![]()
Beyler Yaris cok cekismeli geciyor sizi biraz heyecanlandirim dedim simdiden![]()
![]()
Tahmin ediyorum az çok bahsettiğin şarkıyı ama benim değil, tahminim Tolga yada Alpay katıldı onunla.Senin parçada çok belli, klasik Arda Aycan eseriley:
Müdür kaç kişi kaldı ? Az bilgi versene,herve tum esprisi yapmak zorunda bırakma beni
Aldim reis puanini@Tuncay Tum
puanları yoladım ama dönmedin henüz.akşam da burada olamayacağım bi dönüş yaparsan sevinirim.
Aldim reis puanini![]()
tamamdır usta hadi kolay gelsin.şike ve teşvik üstatlarını biliyorsun zaten onara prim vermemeni temenni ediyorum![]()
Listede aradı gözlerim seni dedim bu seferde adam yok şike bu haftada yattıRenktaş ben bu yarışmada olmasam da kurmuş olduğumuz 2 kişilik şike lobisini en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yokley:
Dikkat et "Petit konuşur"
Listede aradı gözlerim seni dedim bu seferde adam yok şike bu haftada yattı![]()