37. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sampiyon Mustafa Akan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Yaris cok cekismeli geciyor sizi biraz heyecanlandirim dedim simdiden :D :D

Asistanlıkta patladık, burada da patlamayı umuyoruz.

Arkadaşlar su an ışteyim eve gidince puanlama yapacagim. Tapadan olacak is değil :confused:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aslında geçen haftadan beri şarkım belliydi, hiç değiştirmeyi de düşünmüyordum. Dün sabah başka bir şarkıyı dinlerken "Bak bu da kimsenin aklına gelmemiş" dedim ama gene de fikrimi değiştirmedim. Şarkıyı tam gönderecekken ilk göndermeyi planladığımdan "Aman boşver onu haftaya gönderirim, 36 yarışma kimsenin aklına gelmemiş, 37. de de gelmez" diyerek vazgeçip diğerini gönderdim. Sonra listede görünce o şarkıyı apışıp kaldım tabi, doğal olarak 12 puanımı ona verdim. Bunca yarışma kimse katılmadığına göre ya Ahmet abinindir, ya da tarzı uygun olduğu için Serkanındır. Göreceğiz :)

Tahmin ediyorum az çok bahsettiğin şarkıyı ama benim değil, tahminim Tolga yada Alpay katıldı onunla.Senin parçada çok belli, klasik Arda Aycan eseri:oley:

signbot.gif

images

Gonderenlerin puanlarini isledim ve gondermiyen son 4 kisi kaldi

Listede aradı gözlerim seni dedim bu seferde adam yok şike bu haftada yattı :)

Genelde puanları 19:00'a kadar yollluyorduk ben de yetişemem diye katılmadım, 20:00 yapılmış yollama saati, katılabilirmişim aslında :38573:

Ama bir dahakine ilk 2 sırayı biz alırız :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt