- 31 Ocak 2019
- 1.758
- 1.528
- 648
Bu seneden itibaren miadını doldurmuş bir çok ismin gönderilip yeniden yapılanması gerekiyordu kulübün.. Eğer devre arasında yaptığımız hamleler başarılı olmasaydı bizim için çok kötü olurdu.. O zaman gelecek yönetiminde ciddi kaynak bulması gerekirdi.. Ancak çok şükür ki çok kaliteli isimleri çok iyi fiyattan kulübümüze kazandırdık ve banko oynayabilecek kalitede adamlar.. Onyekuru ile Muhammed ikilisi Galatasaray'ın skor sorununu çözecek adamlar.. İkisine 30 milyon euro verselerdi şu performanstan sonra niye bu parayı verdiler demezdi kimse..
Gelecek sene Falcao , Babel , Feghouli , Linnes ,Belhanda gibi isimler gönderilip yerlerine akıllı scouting transferleri devam ederse elimizdeki kadro bizi 3-4 sene daha götürür... Ancak gelecek yönetim Fatih Terim-Emre Utkucan'dan hariç D'Avila gibi adamlara para yedirme yoluna giderse sonumuz pek iyi olmaz..
Bence futbol takımının genç ve oturmuş olmasından ötürü gelecek yönetim çok şanslı.. Bu nedenle anormal para harcama şansları olmayacak sadece Emre Utkucan-Fatih Terim'in yönlendirdiği adamları uygun fiyattan getirmeleri şart..
Gelecek sene Falcao , Babel , Feghouli , Linnes ,Belhanda gibi isimler gönderilip yerlerine akıllı scouting transferleri devam ederse elimizdeki kadro bizi 3-4 sene daha götürür... Ancak gelecek yönetim Fatih Terim-Emre Utkucan'dan hariç D'Avila gibi adamlara para yedirme yoluna giderse sonumuz pek iyi olmaz..
Bence futbol takımının genç ve oturmuş olmasından ötürü gelecek yönetim çok şanslı.. Bu nedenle anormal para harcama şansları olmayacak sadece Emre Utkucan-Fatih Terim'in yönlendirdiği adamları uygun fiyattan getirmeleri şart..