Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seneden itibaren miadını doldurmuş bir çok ismin gönderilip yeniden yapılanması gerekiyordu kulübün.. Eğer devre arasında yaptığımız hamleler başarılı olmasaydı bizim için çok kötü olurdu.. O zaman gelecek yönetiminde ciddi kaynak bulması gerekirdi.. Ancak çok şükür ki çok kaliteli isimleri çok iyi fiyattan kulübümüze kazandırdık ve banko oynayabilecek kalitede adamlar.. Onyekuru ile Muhammed ikilisi Galatasaray'ın skor sorununu çözecek adamlar.. İkisine 30 milyon euro verselerdi şu performanstan sonra niye bu parayı verdiler demezdi kimse..

Gelecek sene Falcao , Babel , Feghouli , Linnes ,Belhanda gibi isimler gönderilip yerlerine akıllı scouting transferleri devam ederse elimizdeki kadro bizi 3-4 sene daha götürür... Ancak gelecek yönetim Fatih Terim-Emre Utkucan'dan hariç D'Avila gibi adamlara para yedirme yoluna giderse sonumuz pek iyi olmaz..

Bence futbol takımının genç ve oturmuş olmasından ötürü gelecek yönetim çok şanslı.. Bu nedenle anormal para harcama şansları olmayacak sadece Emre Utkucan-Fatih Terim'in yönlendirdiği adamları uygun fiyattan getirmeleri şart..

Liselilerin adayi hamamcioglu

Faruk süren’in basini cektigi ‘papermoon’ tayfa’nin adayi Burak Elmas

Dursun’u destekleyen üyelerin adayi Metin öztürk

Geriye mevcut yönetimi destekleyen veya lise ile alakasi olmayan üyelerin destekleyecegi aday kaliyor bakalim Kim aday olacak

Mehmet Şenol resmi olarqk yönetime giremiyor, profesyonel olarak katkı verecek.Ekli dosyayı görüntüle 116408
İşim gereği birçok grafiker, ressam, yönetmen vs arkadaşla çalıştım. Bu dönerci kağıdı gibi çirkin duyuru görmedim :asd: Azıcık emek verseydiniz keşke. Gözlerim kanadı. Duyuru okuma beni diyor. İşin erbabları daha iyi bilir ama hiç olmamış.

Diyeceksiniz ki derdini seveyim, ama iyi yöneticiler kafayı yemişçesine ayrıntılara dikkat eder. Özen gösterirler. Öyle minik bir ayrıntı yüzünden biz Ribery gibi bir oyuncu kaybettik. Sen başkan adaylığını duyuracaksın. Listende coca cola kuzu grup vs gibi üst düzey insanlar olacak, gidip böyle bir duyuru yayınlayacaksın. Bence dikkat edilmeli.

İşim gereği birçok grafiker, ressam, yönetmen vs arkadaşla çalıştım. Bu dönerci kağıdı gibi çirkin duyuru görmedim :asd: Azıcık emek verseydiniz keşke. Gözlerim kanadı. Duyuru okuma beni diyor. İşin erbabları daha iyi bilir ama hiç olmamış.
Şahsen çok takılmadım, şu an için planlı hareket eden tek aday bu grup.

Bir şeye üzüleceksek doğru düzgün başka yönetim hazırlığı olmamasına üzülelim.

Burak elmas adayliktan cekilip yonetimini Cengiz başkana bıraksın.

Şahsen çok takılmadım, şu an için planlı hareket eden tek aday bu grup.

Bir şeye üzüleceksek doğru düzgün başka yönetim hazırlığı olmamasına üzülelim.
Burak elmas'ın listesi çok güçlü duruyor yorumun nedir adminim?

Liste iyi ama güçlü ve kaşarlanmış birisi yok.

Ağırlığından çekinilecek adamlar da lazım.
Faruk süren'in hala camia içinde ağırlığı vardır diye düşünüyorum artı olarak gençlerin oyunu alabilecek bir ekip ki o gençler Mustafa başkanın seçiminde önemli rol oynadı.

Sagdan soldan toplamis random sahislari

Chef burak

Faruk süren'in hala camia içinde ağırlığı vardır diye düşünüyorum artı olarak gençlerin oyunu alabilecek bir ekip ki o gençler Mustafa başkanın seçiminde önemli rol oynadı.
Ağırlıktan kastım siyasi ve iş ilişkileri kuvvetli ve Anadolu takımlarının üzerinde baskı kurabilecek şahıslar.

Malum sırf iş ilişkisi var diye bazı yalı çocuklarına karşı sesleri çıkmıyor pek korkakların.

Ağırlıktan kastım siyasi ve iş ilişkileri kuvvetli ve Anadolu takımlarının üzerinde baskı kurabilecek şahıslar.

Malum sırf iş ilişkisi var diye bazı yalı çocuklarına karşı sesleri çıkmıyor pek korkakların.
O bakımdan haklısın ama şuan çok daha kötü lobimiz 0 resmen.Bu liste belki daha iyi yapar bakalım hayırlısı diğer adaylarda önemli.

Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk listelerinde de bakmak lazım...

Ahmet Yüce Ocaklı’nın da aday olabileceği konuşuluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

remzi sanver illuminatiyi şu şahıslara karşı kışkırtsa yeter

Koç
Rıdvan
Acun
Süper ligdeki kulüp başkanları
Hakemler

Ahmet Yüce Ocaklı’nın da aday olabileceği konuşuluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normalde sevilen/sevdiğim bir isim değil pek ama şu an sert mizaçlı biri işimize gelir. Güçlü bir liste ile gelirse ben desteklerim açıkçası. Eğer aday olursa çatı aday olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt