Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En gercekci bana hic sevmedim Esref geliyor. Adamin bildigin hic projesi yok.

Simdiye kadar her gelen baskan ve yanindaki adamlar, bize biz sunu ve bunu yapacagiz dedi ve sonra bir halt yemediler.

En tipik sözler. Baya projemiz var, stadin catisini kapatacagiz, dis ülkeden pilot takimi bulacagiz, ciddi sponsor anlasmasi hazir, alt yapjya yatirim yapacagiz, yasli ve yüksek maliyetli oyunculara son verecegiz ve genc transferlere yönelecegiz hayalini her gelen anlatiyor nerdeyse.

Stad ve forma sponsorluğu ne olacak? Yine 2-3 milyonluk şakamatik ücretlere mi imza atılacak? Adaylar niye bu konuyu dile getirmiyor

Çelebi'nin listesini gördükten sonra Mustafa başkanın seçimi neden ertelediğini şimdi anladım.Dört aday ve listesi bir birinden vasat, hepsini toplasan bir Mustafa Cengiz etmiyor.Gazateciden fırça yiyen Galatasaray başkanı olmamalı.Ben vasata razı değilim,seçimi hazirana erteleyip Mustafa başkan yeni listesiyle tekrar aday olmalı.

Vasata razı değilim demişsin Mustafa Cengiz vasat bile değil. Çebi kadar bile bir ağırlığı yok türk futbolunda. Siyasetten izin almadan ağzını açmayan bir aciz kendisi.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray yönetimi bugün statta bir toplantı yapacak ve seçim tarihi konusunda bir karar almaya çalışacak. Seçim için en geç haziran ayının üçüncü haftası öngörülüyor." (Radyo Gol)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Naci Küçük: "Galatasaray yönetimi bugün statta bir toplantı yapacak ve seçim tarihi konusunda bir karar almaya çalışacak. Seçim için en geç haziran ayının üçüncü haftası öngörülüyor." (Radyo Gol)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

acele etmesinler kasım aralık da olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt