Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son maçtan söyledikleri sadece başkana yönelik miyidi

abdürrahim yok mu sence içinde

Apoluk bi durum gormedim ben yaw. Baskanin dedikodulari ve futbolcular sereflerini hatirlasinlar lafindan sonraki ilk mac apo otobusten inen futbolcularin alinlarini öpüyordu. Niye laf soylesin apoya rengim, Istifa etmedigi icin mi?

Terimin apoyu sevdiğini sanmıyorum. Nasil bir beceriksiz olduğunu terim de görüyordur.

Sezon başında bir ortamda beraber olduğum benden yaşca da büyük Divandan bir yetkili bire bir sohbetimizde FT’nin AA’ya tabiri caizse acayip ayar olduğu hiç hoşlanmadığı ama siyaset neticesinde medyaya her zaman olumlu ve gülücükler atıldığını herkesin arasının iyi olduğunu düşünmelerine sebebiyet verdiklerini söylemişti. Hatta floryada sayısız tartışma ve hakaret edildiğinide dile getirmişti. Ben sadece bana anlatılandan bahsediyorum doğrusunu yanlışını elbette görmedim duymadım bilemeyiz

Gene yalandan projeler maketler çizip başkan olunca kulübün içine edecek adaylar mustafa cengiz in tekrar kazandırdığı arazileri de satacaklar büyük ihtimal dolandırıp kaçacaklar bakalım önümüzdeki seneler teknik ekibe ne kadar milyon eurolar çöp edecekler onuda merak ediyorum

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Apoluk bi durum gormedim ben yaw. Baskanin dedikodulari ve futbolcular sereflerini hatirlasinlar lafindan sonraki ilk mac apo otobusten inen futbolcularin alinlarini öpüyordu. Niye laf soylesin apoya rengim, Istifa etmedigi icin mi?
TFF'ye sürekli teşekkür eden apo değil mi ya. Bence direkt apoya saydırdı orada başkana abd konusunda soktu lafı

Basketbol icin NEF 3 milyon Euro verse, diger sponsorluklardan 1 milyon, yonetim de 1 milyon verse 5 milyona iyi takim kurulur. Sampiyon olsak toplam 1.5 milyon euro gelir gibi.

ulan hafi seçimi erken yapmıyorsunuz bari seçimin tarihini erken belli edip açıklayın

TFF'ye sürekli teşekkür eden apo değil mi ya. Bence direkt apoya saydırdı orada başkana abd konusunda soktu lafı
Keşke zamaninda aynı lafları söylediği tüpçü'ye koşa koşa gitmesine de iki laf çaksaydi.

Tüpçü'nun bizim üzerimize oynadığını bile bile koşarak gitti.
Tabi o zamanlar kendini kurtarma derdindeydi.
Gerçi her zaman kendini kurtarma derdinde .
1 gram bizi düşünmüyor.

Burada bahsedilen isimin Bahattin Demirbilek olduğunu düşünüyorum ve Burak Elmas'ın yanındadır diye tahmin ediyorum. Bahattin beyin hoca ile arasının iyi olduğunu da biliyoruz. Sanırım kendisi başkanlık için hem süresi dolmadığı için hem de bu dönem işlerinin yoğunluğundan dışardan böyle bir destek vermek istemiş olabilir çünkü kendisinin Galatasaray'a başkan olmak istediği röportajları da var. Nef ile Erden Timur'da Burak Elmas'ın yanında basketbol'a sponsor olacak ve oranın yönetiminde olacakmış. Bahattin Bey stad yada forma göğüs sponsoru olabilir günümüz şartlarında ciddi paraya. 1-2 dönem sonrada kendisi aday olur.

Renktaşlar, Seçim geç olacak diye bu kadar panik yaptınız ki?

Mustafa başkanım kulübün menfaati gereği adaylık konusunu tekrar değerlendirip kulübü kan emicilere ve komisyonculara peşkeş çekmemek adına sağlığını riske atarak yine adaylığını koyar ve %90 seçilir diye düşünüyorum.

Bu sebeple şimdiden elemana tekmeyi basıp kafasındaki hoca ile anlaşıp transfer işlerini rahat rahat planlayıp yapar

Hiç paniğe gerek yok.

Cengiz başkanım tekrar göreve gelecek.
Fenerasyona tşk etmesi dışında büyük bir hatası olduğunu düşünmüyorum.

Büyük sponsor bulamamış olabilir,
Yanındaki ve içerideki hainler altını oymuş olabilir ama daha güçlü bir yönetim ile kulübü rantcilara bırakmayacaktır

berat ve yusuf'u rakiplere kaptırıp tek görevi ve becerisi kasa kolaylığını sağlamak olan albayrak'a karşı terim dahi soğumuştur. ama seçim günü en güçlü görünen kanada kendini yamayacağına şüphem yok.

Renktaşlar, Seçim geç olacak diye bu kadar panik yaptınız ki?

Mustafa başkanım kulübün menfaati gereği adaylık konusunu tekrar değerlendirip kulübü kan emicilere ve komisyonculara peşkeş çekmemek adına sağlığını riske atarak yine adaylığını koyar ve %90 seçilir diye düşünüyorum.

Bu sebeple şimdiden elemana tekmeyi basıp kafasındaki hoca ile anlaşıp transfer işlerini rahat rahat planlayıp yapar

Hiç paniğe gerek yok.

Cengiz başkanım tekrar göreve gelecek.
Fenerasyona tşk etmesi dışında büyük bir hatası olduğunu düşünmüyorum.

Büyük sponsor bulamamış olabilir,
Yanındaki ve içerideki hainler altını oymuş olabilir ama daha güçlü bir yönetim ile kulübü rantcilara bırakmayacaktır
Cengo basganin kafasindaki td kim olabilir peki ustad. Ruminige olabilir tahminimce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt