Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.069
- 39.376
- 3.993
Divan kurulunun ihraç etme yetkisi yokmu bunları hepsini disipline sevk etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo yeni yonetimlerden birine secilir. hocanin calisma sartlarindan biridir bu
son maçtan söyledikleri sadece başkana yönelik miyidi
abdürrahim yok mu sence içinde
Terimin apoyu sevdiğini sanmıyorum. Nasil bir beceriksiz olduğunu terim de görüyordur.
TFF'ye sürekli teşekkür eden apo değil mi ya. Bence direkt apoya saydırdı orada başkana abd konusunda soktu lafıApoluk bi durum gormedim ben yaw. Baskanin dedikodulari ve futbolcular sereflerini hatirlasinlar lafindan sonraki ilk mac apo otobusten inen futbolcularin alinlarini öpüyordu. Niye laf soylesin apoya rengim, Istifa etmedigi icin mi?
Baskan canli yayinda tffyi övüyordu ya. Apo tsk mi etti tffye. Gormedim bunu ben, öyleyse dogrudur apoya da vuruyordurTFF'ye sürekli teşekkür eden apo değil mi ya. Bence direkt apoya saydırdı orada başkana abd konusunda soktu lafı
Başkan teşekkür etti TFF'ye, sonra da futbolculara şeref meref dedi.Baskan canli yayinda tffyi övüyordu ya. Apo tsk mi etti tffye. Gormedim bunu ben, öyleyse dogrudur apoya da vuruyordur
Keşke zamaninda aynı lafları söylediği tüpçü'ye koşa koşa gitmesine de iki laf çaksaydi.TFF'ye sürekli teşekkür eden apo değil mi ya. Bence direkt apoya saydırdı orada başkana abd konusunda soktu lafı
Cengo basganin kafasindaki td kim olabilir peki ustad. Ruminige olabilir tahminimceRenktaşlar, Seçim geç olacak diye bu kadar panik yaptınız ki?
Mustafa başkanım kulübün menfaati gereği adaylık konusunu tekrar değerlendirip kulübü kan emicilere ve komisyonculara peşkeş çekmemek adına sağlığını riske atarak yine adaylığını koyar ve %90 seçilir diye düşünüyorum.
Bu sebeple şimdiden elemana tekmeyi basıp kafasındaki hoca ile anlaşıp transfer işlerini rahat rahat planlayıp yapar
Hiç paniğe gerek yok.
Cengiz başkanım tekrar göreve gelecek.
Fenerasyona tşk etmesi dışında büyük bir hatası olduğunu düşünmüyorum.
Büyük sponsor bulamamış olabilir,
Yanındaki ve içerideki hainler altını oymuş olabilir ama daha güçlü bir yönetim ile kulübü rantcilara bırakmayacaktır
Okan olmasındaCengo basganin kafasindaki td kim olabilir peki ustad. Ruminige olabilir tahminimce
Yok hayır,büyük (!) başkan Jon Benjamin Toschak ile anlaşmış. Sportif direktör ise Karl Heinz Feldkamp olacak.Cengo basganin kafasindaki td kim olabilir peki ustad. Ruminige olabilir tahminimce