Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop haber kaynağım gitmesin diye, bunun reklamını yapıyor olabilir ya.
Haber kaynağı Maruf Güneş zaten. Onu almıştır listesine. Şu an Sportif Aş.'de. Ona diyordur zengin diye. Bizim altyapı oyuncularını onun yüzünden Urfa'ya göndermişiz. O yüzden olumlu bakamıyorum o adama.

Başkan dediğin adamın ağırlığı olur. AA ikinci başkan sıfatına dahi uygun bir isim değil. Florya maskotu olarak başarılıydı ama ne transfere ne başka bir şeye elini sürmemeli

Herkes takmış güçlü liste paralı adama Terim varsa başkan kim olursa olsun gölge başkan olur mesele para ve güçlü yönetim olsaydı suyun ötesinde 3 senedir yaşanan dram ortada 🤣🤣

Herkes takmış güçlü liste paralı adama Terim varsa başkan kim olursa olsun gölge başkan olur mesele para ve güçlü yönetim olsaydı suyun ötesinde 3 senedir yaşanan dram ortada 🤣🤣
unal_aysaldan_adnan_polata_cevap_h4928_8d3dd.jpg

Mansion
Aviva
King Power
Veho
138.com
Tlcbet
Mansion
Bet365
Gwfx
Dafabet
İntuit Quickbooks
Chang Beer
Betway
Wonga
AIA
Etihad Airways
Standard Chartered
Fly Emirates
Yokohama
Chevrolet

Hangisi olabilir ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu is ne yazik ki paraya veya basari ya bakmiyor

Duygun yarsuvat alp yalman’a karsi secim kazandi mesela

Metin ozturk bir aciklamasinda bahsetmisti liseli olan üyelerin cogunlugu oylarini Hamamcioglu’na verecekler

Hafife aliniyor Ama hamamcioglu’nun secimi kazanma ihtimali cok yuksek

Burak Elmas’in listesi Gercekten cok iyi ekibi ceo’lardan kurulu Ama üyeler icin bunun bir degeri yok

Başkan kim seçilirse seçilsin hatta meyhaneci 2.balkan harbi gazisi eşref bile olsa kulübün adam akıllı bir basın sözcüsü olmalıdır

Sorun kimin Başkan olacagi ile ilgili degil hala bunu anlamiyoruz, sorun sahada oynanan Futbolda, şu kadro Ankaragücü, Kasimpaşa,Rizespora yenilecek bir kadro degil...

Süleyman Rodop:

Cuma günü A.A adaylığını açıklayacak. Ali Dürüst tarafından desteklenecek.

Süleyman Rodop:

Cuma günü A.A adaylığını açıklayacak. Ali Dürüst tarafından desteklenecek.
Abdürrahim Albayrak'ın başkan olması bir kenara bu yönetimle alakası olan kimsenin takımın başında kalmaması gerekiyor. Bu Rodop'lar Ali Naci'lerden çok çektik

Bunun gibi 'sözde' gazetecilerin kesilmesi gerekiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt