Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.716
- 101.901
- 5.238
nereye lan? Reis duymasınUayı karsisina alacak g.t hickimsede yok rengim. Bak hickimse diyorum, sadece başkanlar dğl. Bu zararlı oluşumun kökleri garip yerlere uzanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye lan? Reis duymasınUayı karsisina alacak g.t hickimsede yok rengim. Bak hickimse diyorum, sadece başkanlar dğl. Bu zararlı oluşumun kökleri garip yerlere uzanıyor
Haber kaynağı Maruf Güneş zaten. Onu almıştır listesine. Şu an Sportif Aş.'de. Ona diyordur zengin diye. Bizim altyapı oyuncularını onun yüzünden Urfa'ya göndermişiz. O yüzden olumlu bakamıyorum o adama.Rodop haber kaynağım gitmesin diye, bunun reklamını yapıyor olabilir ya.
Herkes takmış güçlü liste paralı adama Terim varsa başkan kim olursa olsun gölge başkan olur mesele para ve güçlü yönetim olsaydı suyun ötesinde 3 senedir yaşanan dram ortada![]()
hamamcı eşref gelirse 2 senede malatyaspor oluruz, abartmıyorum.
Süleyman Rodop:
Cuma günü A.A adaylığını açıklayacak. Ali Dürüst tarafından desteklenecek.
Abdürrahim Albayrak'ın başkan olması bir kenara bu yönetimle alakası olan kimsenin takımın başında kalmaması gerekiyor. Bu Rodop'lar Ali Naci'lerden çok çektikSüleyman Rodop:
Cuma günü A.A adaylığını açıklayacak. Ali Dürüst tarafından desteklenecek.