Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim Albayrak'ın başkan olması bir kenara bu yönetimle alakası olan kimsenin takımın başında kalmaması gerekiyor. Bu Rodop'lar Ali Naci'lerden çok çektik

Bunun gibi 'sözde' gazetecilerin kesilmesi gerekiyor...
gazetecilik sektörü hiçbir zaman bitmemiştir ki a gider b gelir

Aponun ekibini cok mrk ediyorum.
1621465895407.webp

Onyekurunun ölüsü 4 mac aldirdi

Kendine gel bay Fatih Terim!

Yine neye takti kimbilir, sementa flnmi dedi

Iyi bi liste aciklarsa sasirmam. Simdiye kdr 4 kisi acikladi demi adayligini ?
Albayrak'la kim çalışır ki? Ben Albayrak'ın seçilme ihtimalini imkansız görüyorum sadece Albayrak'ta değil şu anki yönetimden herhangi birinin seçilme ihtimali imkansız bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konus baskan; haftalardir algi yapilirken sustunuz, malatyaya sike imasina bulunurken sustunuz, herkesin en az 2k seyirci aldigi ortamda bizim izinli taraftarlarin yollari kapatildi sustunuz konus simdi.
Malatya macindan once fb derbilerinde yaptigin gibi veni vidi vici tarzi camiayi kitleyecek soz bile soylemedin konus simdi.Teknik ekibinden yonetimine bu sezon sizden asla razi degilim.Umarim son icraat olarak emre akbaba falcao soso gibi bitiklerin sozlesmesinden kurtarirsin...

Apo aday olursa en büyük destekcileri tinerciler sikeciler olur seçilsin diye

Apo aday olursa sondan birinci olur. Keske olsa.

Dursun'un misyonu vardı bizim malları satmak için.
Bunun da misyonu vardir belki knk. Ztn kovaliyordu epeyi suredir. Hoca da aponun aday olacagini biliyor sanirim ki 5 aday var dedi. Aciklanan 4 aday var cunku.

Aday olursa hoca da destekler bnc. Hem baskan hem td olarak takilir. + rahat calisir.

Bunlarin keyfini bekliyoruz. Galatasarayi biraz dusunselerdi bu secim coktan olurdu.

Bunun da misyonu vardir belki knk. Ztn kovaliyordu epeyi suredir. Hoca da aponun aday olacagini biliyor sanirim ki 5 aday var dedi. Aciklanan 4 aday var cunku.

Aday olursa hoca da destekler bnc. Hem baskan hem td olarak takilir. + rahat calisir.
Ohh ne güzel.

Olan yine güzelim kulübe olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt