Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begüm Özkan beşiktaşlı olamaz ya, oradaki mevzuyu anlamadım.

Rezan da değildir de şike dönemi Aziz'in avukatı olup sonra da FT'nin avukatı olması hoşuma gitmedi.

Ya kadinin arkadasi belli ki onu yazan adam baya like atmis, carsi likeida yok o fotosop olabilir

Rezan da değildir de şike dönemi Aziz'in avukatı olup sonra da FT'nin avukatı olması hoşuma gitmedi.
çok sıkıntılı durum özellikle Begüm Özkan'ın. Hadi Rezan avukattır, parasına bakmış dersin.

Kadının yüzlerce Galatasaray paylaşımı var , gitmiş iki tane beğeni atmış o paylaşılan beğeniler.

Sadece onun üstünden saldırıyorlar kadına.

Galatasaray'ın vicdanı olan Galatasaraylıların teveccüh göstermesi halinde seçilirlerse tüm hukuki ve akademik birikimlerini camia için aktaracağını vurgulayan Rezan Epözdemir, daha önce de tekliflerin olduğunu belirtti.

Burakin listeyi yorumlayabilecek var mi
Mason olan hangisiydi

Yiğit Şardan tarihin en büyük skandalı olan Cemal Nalga olayında şubeden sorumlu yöneticiydi.

Burak'ı ben de fazla Terimci buluyorum. Terimci bakış açısı bu kulübün geriye gitmesini sağlıyor buna da katılıyorum.

Ancak sırf Terim gelmesin diye Yiğit'i savunmak çok saçma. Cemal Nalga olayı çok çok büyük skandal. Öyle biri başkan maşkan olmamalı.

E2fDq58WQAAHEwf

kaynak: Aras Basmacigil @Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt