Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avukat Twitter'dan saldır fener haydi lets go demediyse sorun yok.
Adama yaptığı meslek üzerinden giydirmek ne kadar doğru

bence avukat beyin yaptığı yanlış bir şey yok zaten

profesyonel olarak veya bizzat davaya inandığı için yapabilir o işi

benim eleştirim begüm hanımefendiye yüklenenlere

o da açık şaçık galatasaraylı hanımefendi ama arkadaşı filan sebebiyle herhalde o beğenileri atmış

ona oradan yüklenen trollerin bu konuda da hassas olması gerekir

o da açık şaçık galatasaraylı hanımefendi ama arkadaşı filan sebebiyle herhalde o beğenileri atmış

Galiba hoca ya da yönetime kızdığı için beğenmiş olabilir.

O da yanlış ya bayağı hemde, eski videolardan hatırlıyorum bayağı dobra bir kişilik elbet başka bir açıklaması vardır.

Duygun da azizi savunmustu.

Aziz "Beni GS li avukatlara emanet ediniz." demis resmen.

Bu fb yonetimi ile icli disli herifleri sevmiyorum ya!
Büyük cimbomlu içerideki ajan azizi savunmasın da ne yapsınlar.
İşin gırgırını bırakırsak işinde sağlam avukat olunca ve paranın açamayacağı kapı olmayınca normal bunlar.

Ben yazmadim kuzenim yazdi'da oldugu gibi belki kuzeni begenmistir o paylasimlari. Bilemeyiz.

Aynı saflardaysak dün niye zıtlaştık renkdaş. :S
Kendim için değildi o tepki , sadece sana da değildi.
Elmas konusunda , sürekli tekrar tekrar benzer saldırgan mesajlar yazılmasını doğru bulmuyorum.
Ben , sen desteklemesek bile destekleyen çok fazla kişi var ve onların da hoşuna gitmiyordur eminim bu konu.

sırf terimi kovacak diye hamamcıyı destekleyenlerin de araştırılması gerektiğini ekleyelim. terimin istenmemesini anlıyorum ama eşref nedir yav. 2.dursun dönemi hatta daha beterini yaşama ihtimalimiz %99 bence
Asıl koskoca kulübü dükkan gibi görüp başına da Arda'yı layık gören klasik ülke siyasetçisi gibi seçim kazanmanın bol keseden sallamak olduğunu çözmüş kukla başkana oy verenler araştırılsın. Takımın teknik direktörü tarafından atanmış başkan istemiyoruz kardeşim başarısız olunsa Terim bunları gönderir bunlar Terimi değil. Bu gelsin Terim hem başkan tem t.d. olmuş olacak başkanlığa kendi atadığı adam t.d.de kendi olacak. Çiftliğe çevirir iyice floryayı bodrumdan yönetir artık antrenmanları falan.

Kendim için değildi o tepki , sadece sana da değildi.
Elmas konusunda , sürekli tekrar tekrar benzer saldırgan mesajlar yazılmasını doğru bulmuyorum.
Ben , sen desteklemesek bile destekleyen çok fazla kişi var ve onların da hoşuna gitmiyordur eminim bu konu.
Rakibimizi boklamak zorundayız renkdaş.

Yalnız Terimcilerin 2 günde başımıza vizyoner Kesilmesi eğlenceli oluyor. Yok Burak şöyle vizyonluymuş da, böyle projeleri varmış ta:). Hocanın önünde eğildiği için destekliyoruz adamı deyin yav, ayıp değil. Siz vizyoner olsanız kulübe 100 milyonluk borsa işi yapan Aysal başkanımı severdiniz.

Birlikte basaracagiz.

mages.webp

Evt nedir gelismeler. Kimin avukatı azizi savunmuş şikede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt