Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimin trolleri yoğun çalışıyor.

Burak seçilsin diye dua ediyorlar.

Bu trollere sinirlenip Şardan'a oy atacak kongre üyeleri olacaktır

Bence bu paralı troller Terim'i savunma işine biraz ara versin

Çünkü çok iğreti durmaya başladı

İnsanlar destek verecekse de sırf bunlar yüzünden vermez

Son düzenleme:
Faiz %8 civarı. Uzun vadeli kısımlar için daha da az. Tepki gelmesin diye açıklanmıyor.

ışıtan gün acun'un takımının başkanlığını bırakıp burak'ın altında çalışmaya gönüllü oluyorsa çok şikayetçi değil demektir.

koskoca kulüp iktidarla aram bozulmasın diye 115 yıllık kulübün hakkı yenirken suspus olan yöneticiye de muhtaç olmamalı ama böyle şeyler oluyor. burak'ın tek sevdiğim yönü terim'le arası bozulsa okan'ı getirecek uyanıklığa sahip olduğunu bilmemden ileri geliyor. 14-18 arası sergilenip hamza'yla saadetin bulunduğu vizyon show'dan kafaca sıyırmış kendisini. diğerlerinde karagümrüklü danilo şef'i getirebilecek potansiyel var.
İşte iş başından yanlış başlıyo

Terimi tutmak isteyedebilir ama bunu anayasanın 1.maddesi gibide kanıksamazsın yani,ne öyle adayların hepsi terim için imza versinler,arda gsnin tapusudurlar,sözleşme uzatmak zorundadırlar,hayırdır ya anahtar teslim ev mi veriyosun ?

Rezan denen adam bilgili ve yönetimde benimde görmek isteyeceğim biri o ayrı azizin avukatlığını yapmasıda çok sorun değil burda yanlış olan şey aak ninde demek istediği bu adam terimin şahsi avukatı sonuçta,olduda burak seçildi terimle devam etti ve başarısızlık devam etti yönetim toplandı ve terimin gitmesi için oy çokluğu gerekiyor bu durumda rezan terim gitsin diye el kaldırırmı,bu etik ve doğru olurmu,tabiki olmaz

Yönetimde terimciler,takımda terimci futbolcular,basında terimciler,sosyal medyada terimciler bi durun noluyoruz ya

Ben dahil birçok kişi bu durumdan rahatsız,aslolan terim olmuş gs değil,biz bu aslolanın ucunu terimden alıp gsye getirmek istiyoruz,bi etkimizde yok burda yazmaktan başka ama ateşe su taşıyan karınca gibi maksat safımız belli olsun

Burağın ilk çıkışından beri terimci sosyal medyayı seziyorum ilk başta herkes temkinliydi süren cengiz meseleleri yüzünden ne zaman burak terime yanladı bu kesim burağı baş tacı etti(gsevgisi tansel vs git bak) ya madem amaç gs ise niye terim demeden desteklemediniz e o zamanda hergün projesi vardı,burda art niyet arıyorum ve buluyorumda gördüğün gibi

Halı altına süpürdüler burağın eksilerini bu süreçte sırf terimle çalışıcak diye,terim burakla papaz olduğu an ilk bunlar halıyı kaldıracak

Yok kuzen burak seçilirse 1 sezondan fazlasını kaybederiz. Burakta terimi kovacak yürek goruyor musun. Ajanini da yönetime sokmuş zaten.

He ben burakın seçileceğine zerre inanmıyorum o yuzden rahatım.
kuzen 1000 tane simulasyonu kurdum oynattım kafamın içinde terimli terimsiz
eşrefli buraklı her simülasyonun sonu buna çıkıyor

s-8d676253ae2d51e6fa9d5651e206a6f7a20e4339.jpg

bu sene champ olmak çok kritikti şampiyonluğu vererek çok şey kaybettik malesef.

Faiz %8 civarı. Uzun vadeli kısımlar için daha da az. Tepki gelmesin diye açıklanmıyor.
Şartlar iyi ama gelirlerin %50'sine el koyma işleri sıkıntı. Büyük ihtimal 2-3 sene sonra ödeme başlayınca onu da düzenlerler. Kayyum riski sıkıntı. Onda da devlet ile iyi geçinmek mecburiyetindesin.

Yahu yanlış biliyorsunuz üzerine de kurguluyorsunuz.

Sittard'ın sahibi Işıtan Gün.

Acun'a %20 civarı hisse vermişler sadece, 51 hakkı ondaymış. Acun her yerde kulüp benim ayağı yapınca da anlaşmadan vazgeçiyorlar Acun da hisselerini geri veriyor.

Sittard'ın hakları Işıtan'da ve devam ediyor başkanlığa ancak kulübü ceo yönetecek o ise ağırlığını bize verecek.

Eşref olsun diyenleri zamanında cengiz olsun diyenlere benzetiyorum

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kuzen 1000 tane simulasyonu kurdum oynattım kafamın içinde terimli terimsiz
eşrefli buraklı her simülasyonun sonu buna çıkıyor

s-8d676253ae2d51e6fa9d5651e206a6f7a20e4339.jpg

bu sene champ olmak çok kritikti şampiyonluğu vererek çok şey kaybettik malesef.

gelecek sezonu kaybettik ama sonrası için ümit var. 2022-23 hazırlıklarına başlamak lazım hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt