Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anahtarı falan vereceğini sanmıyorum . zaten burak kötüler içinden iyisi gibi duruyor yoksa onun da ne yapacağı şüpheli ama şüphesiz bi şekilde başarısızlığın garanti olduğu adaylar var bence. 2.dursun vakası yakın gibi
Ben tam tersi bir izlenim aldım kendisinden. Etrafındaki kalabalığın çoğu da bu yüzden arka çıkıyor.

Neyse hakkımızda hayırlısı olsun üstat ne diyelim gelecek pek parlak değil...

Burak, hocanın karşısında dünkü çocuk yahu. Nasıl eli güçlü?
Dünkü çocuk söyleminize katılmıyorum dünya değişiyor artık.Devir yaşlı ağır abilerin değil "dünkü çocuk" dediğimiz insanların devri.Bugün bakıyorsunuz 20 yaşında bir insan yazılım ile dünyaları kazanabiliyor, yeni içerikler icatlar üretebiliyor.Bu yüzden yaştan ziyade bu denli hızlı akan dünyaya ayak uydurabilen dinamik biri olmak daha önemli.Bunca yıldır +60 insanlar üretiyor bırakalım bir kere de genç yönetsin ya.Anlatıyor işte ya, basketbol için sponsorlar, Tevfik Fikret salonu fikri mesela benim çok hoşuma gitti, sponsorum da hazır diyor yapmazsa yine eleştiririz kimse babamızın oğlu değil.

Bizim aradığımız başkan modeli sanırım Ali Koç kadar zengin, Aysal kadar heybetli biri ama biri 0 kupayla kapatıyor görev süresini, diğeri de bütün olumlu şeylere rağmen arkada bir enkaz bırakarak gitti.Zaten bizim ülkemizde Burak profilinde adaylar rağbet görmez.Biz "racon" severiz çünkü, ortalığı yakıp yıkmalı, herkese had bildirmeli.İcraat önemli değil, başkanımız konuşunca insanlar önünü iliklesin yeter.
Sanırım buradakilerin Burak Elmas'a çok uzak olması fatih terim kaygısı yüzünden.(ki ben de çok eleştiriyorum abartıyor artık.) Ama merak etmeyin bu sezon da olmazsa terim ile devam edilmeyecektir, o da yoruldu biz de yorulduk.

Dünkü çocuk söyleminize katılmıyorum dünya değişiyor artık.Devir yaşlı ağır abilerin değil "dünkü çocuk" dediğimiz insanların devri.Bugün bakıyorsunuz 20 yaşında bir insan yazılım ile dünyaları kazanabiliyor, yeni içerikler icatlar üretebiliyor.Bu yüzden yaştan ziyade bu denli hızlı akan dünyaya ayak uydurabilen dinamik biri olmak daha önemli.Bunca yıldır +60 insanlar üretiyor bırakalım bir kere de genç yönetsin ya.Anlatıyor işte ya, basketbol için sponsorlar, Tevfik Fikret salonu fikri mesela benim çok hoşuma gitti, sponsorum da hazır diyor yapmazsa yine eleştiririz kimse babamızın oğlu değil.

Bizim aradığımız başkan modeli sanırım Ali Koç kadar zengin, Aysal kadar heybetli biri ama biri 0 kupayla kapatıyor görev süresini, diğeri de bütün olumlu şeylere rağmen arkada bir enkaz bırakarak gitti.Zaten bizim ülkemizde Burak profilinde adaylar rağbet görmez.Biz "racon" severiz çünkü, ortalığı yakıp yıkmalı, herkese had bildirmeli.İcraat önemli değil, başkanımız konuşunca insanlar önünü iliklesin yeter.
Sanırım buradakilerin Burak Elmas'a çok uzak olması fatih terim kaygısı yüzünden.(ki ben de çok eleştiriyorum abartıyor artık.) Ama merak etmeyin bu sezon da olmazsa terim ile devam edilmeyecektir, o da yoruldu biz de yorulduk.
Ohooo sen çok ters geldin Azra ;D FT yi savunmuyorum ben orada, mevzunun öncesine bak. Bahsettiğim konu Galatasaray'da hangisinin daha çok sözü geçeceği ve güçlü olduğu.

konuyu hic anlamamıssın

Tercih-ti gökhan artık seçim oldu,yaptığı açıklamalarla bağladı kendini burak terim için

Terim ilk toplantıda bunları karşısına dizip sövsede çalışmak zorunda artık

Burak seçilse ışıtan günede yazık olabilir terim varken ,adam futbolla yapıyla profesyonelleşmeyle falan çok ilgili ve bilgilide gözüküyo terim hayatta müsade etmez kendisine,cenk ergüne bile daha çalışmadan tahammül edemedi ışıtan gibi elit birini hiç istemez buda ışıtandan yeteri kadar fayda alamamamız demek

Yani koskoca kulübün amacı terimin keyfine göre isteğine göre hareket etmek olmamalı

ışıtan gün acun'un takımının başkanlığını bırakıp burak'ın altında çalışmaya gönüllü oluyorsa çok şikayetçi değil demektir.

koskoca kulüp iktidarla aram bozulmasın diye 115 yıllık kulübün hakkı yenirken suspus olan yöneticiye de muhtaç olmamalı ama böyle şeyler oluyor. burak'ın tek sevdiğim yönü terim'le arası bozulsa okan'ı getirecek uyanıklığa sahip olduğunu bilmemden ileri geliyor. 14-18 arası sergilenip hamza'yla saadetin bulunduğu vizyon show'dan kafaca sıyırmış kendisini. diğerlerinde karagümrüklü danilo şef'i getirebilecek potansiyel var.

Terim umrumda değil yaw. Eşref seçilse Terimle devam etse yine sesimi çıkarmam. Ben Burak beyin kulubün anahtarını bir tdye vermesine karşıyım. O yüzden seçilmesini istemiyorum. Terim de öyle bir yapıda başarılı olamaz. Hiçbir hoca sınırsız yetki verilen yede başarı olamaz. Her şeyin bir ölçüsü var. Gördük 2 sene çiftliği gibiydi kulup halimiz ortada.

Kuzen bence yönetim sorunundan daha çok td sorunumuz var. Once duzgun bir td, sonrasında daha iyi bir yönetim.

Kuzen bence yönetim sorunundan daha çok td sorunumuz var. Once duzgun bir td, sonrasında daha iyi bir yönetim.
Kredisi var hala bazı taraftarların nezdinde. Başarısızlıkta max 6 ayı var zaten. 6 ay denesin 6 ay kaybedelim sonra önümüze bakalım modundayım ben. Yeni bir başlangıcı kaldıracak ortam yok şuan. Kim gelirse gelsin taraftar sabretmeyecek. Terim emekli olursa ya da deneyip başarısız olup bırakırsa ancak öyle yeni bir yapılanmaya gireriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt