Dünkü çocuk söyleminize katılmıyorum dünya değişiyor artık.Devir yaşlı ağır abilerin değil "dünkü çocuk" dediğimiz insanların devri.Bugün bakıyorsunuz 20 yaşında bir insan yazılım ile dünyaları kazanabiliyor, yeni içerikler icatlar üretebiliyor.Bu yüzden yaştan ziyade bu denli hızlı akan dünyaya ayak uydurabilen dinamik biri olmak daha önemli.Bunca yıldır +60 insanlar üretiyor bırakalım bir kere de genç yönetsin ya.Anlatıyor işte ya, basketbol için sponsorlar, Tevfik Fikret salonu fikri mesela benim çok hoşuma gitti, sponsorum da hazır diyor yapmazsa yine eleştiririz kimse babamızın oğlu değil.
Bizim aradığımız başkan modeli sanırım Ali Koç kadar zengin, Aysal kadar heybetli biri ama biri 0 kupayla kapatıyor görev süresini, diğeri de bütün olumlu şeylere rağmen arkada bir enkaz bırakarak gitti.Zaten bizim ülkemizde Burak profilinde adaylar rağbet görmez.Biz "racon" severiz çünkü, ortalığı yakıp yıkmalı, herkese had bildirmeli.İcraat önemli değil, başkanımız konuşunca insanlar önünü iliklesin yeter.
Sanırım buradakilerin Burak Elmas'a çok uzak olması fatih terim kaygısı yüzünden.(ki ben de çok eleştiriyorum abartıyor artık.) Ama merak etmeyin bu sezon da olmazsa terim ile devam edilmeyecektir, o da yoruldu biz de yorulduk.