Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.767
- 101.937
- 5.238
Okan Hocamız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Hocamız
Biraz rahatlık görünce; borçlarını tahsil etmeye geliyor diyebilir miyiz üstad Şardan için? Aradan Eşref çıkıp kazanacak gibi geliyorHande Abim ve Hocamiz olmadigi yerden bilgi gelmez.
Bilemedim renktas , sence kim olsun ama ben Burak Elmas‘a hic güvenemiyorum , güvenmiyorum!
Yilmaz vural h.oMustafa Başkan ayın 1inde yeni hocaya imzayı attırır.
biz bitti demeden bitmezyine başlama rtaş
İçerideki pastacı ve paraci hain evlatlar olmasaydı Mancini o kadar kolay şampiyonluk vermezdi.Keşke aynı oyuncu grubunu hocamız ligede adapte ederek; Ersun'u Nisan'da şampiyon yapmamayı becerebilseydi
Ekli dosyayı görüntüle 124371
Tercih-ti gökhan artık seçim oldu,yaptığı açıklamalarla bağladı kendini burak terim içino seçilmezse hiçbiri terim'le çalışmayacak gibi. burak için terim'le çalışmak tercih, terim için burak'ın kazanması zorunluluk.
4 1 yanımız sarılmış malesef.ışın bey aday olmuş listesindekileri tanıtıyor bilmemne hanım koç grubunda çalışıyor diyor. tövbe est
Biraz rahatlık görünce; borçlarını tahsil etmeye geliyor diyebilir miyiz üstad Şardan için? Aradan Eşref çıkıp kazanacak gibi geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 124375
Isim alalim @Melih Sönmez
Şu emre kardeşiyle birlikte iş tutup Fener'e şampiyonluk hediye edip maç satan Okan mi?Okan Hocamız
Kardesim, isimsiz resimleri paylasmayalim. Sonra acaba kim diye yutkunuyoruzrts ben günde 7 vakit namaz kılan adamım. Anlamam bu işlerden.
anahtarı falan vereceğini sanmıyorum . zaten burak kötüler içinden iyisi gibi duruyor yoksa onun da ne yapacağı şüpheli ama şüphesiz bi şekilde başarısızlığın garanti olduğu adaylar var bence. 2.dursun vakası yakın gibiTerim umrumda değil yaw. Eşref seçilse Terimle devam etse yine sesimi çıkarmam. Ben Burak beyin kulubün anahtarını bir tdye vermesine karşıyım. O yüzden seçilmesini istemiyorum. Terim de öyle bir yapıda başarılı olamaz. Hiçbir hoca sınırsız yetki verilen yede başarı olamaz. Her şeyin bir ölçüsü var. Gördük 2 sene çiftliği gibiydi kulup halimiz ortada.
Pastacı Selçuk İnan oluyor sanırım, tam anımsayamadım çok kalabalık ve lüzumsuz bir kadro vardı. Deplasmanda 2 maç ard arda kazansa şampiyon olacaktı. Saygı duyuyorum düşünceneİçerideki pastacı ve paraci hain evlatlar olmasaydı Mancini o kadar kolay şampiyonluk vermezdi.
Kargalardan 7 yiyen Ömer değil mi üstad?Şu emre kardeşiyle birlikte iş tutup Fener'e şampiyonluk hediye edip maç satan Okan mi?
Bir telefonla yine emre kardeşine yeni bir şampiyonluk hediye etme potansiyeline sahip olan mi ?
Yoksa kargalardan 7 yerken Gülen ama bize 1 farkla yenilince ortalığı yangın yerine çeviren Okan mi?
Okan geleceğine terim 5 sene kalsın daha iyi.
Tovbe tovbe.Şu emre kardeşiyle birlikte iş tutup Fener'e şampiyonluk hediye edip maç satan Okan mi?
Bir telefonla yine emre kardeşine yeni bir şampiyonluk hediye etme potansiyeline sahip olan mi ?
Yoksa kargalardan 7 yerken Gülen ama bize 1 farkla yenilince ortalığı yangın yerine çeviren Okan mi?
Okan geleceğine terim 5 sene kalsın daha iyi.
neydi o habire namazı mı nafile namazı mı? 7 vakit olan.rts ben günde 7 vakit namaz kılan adamım. Anlamam bu işlerden.