Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
220px-Okan_Buruk.jpg

Tiwitte trollerin Burak Elmas güzellemelerinden sonra nötr olduğum Burak Elmas'tan da soğudum.
Çok abartıyorlar, çok güveniyorlar, yok onu yapacak bunu yapacak, şöyle sponsor buldu şöyle para koyacak falan gibi aslı astarı olmayan şeyleri gerçekmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Sebebi ise hocaya yakın bir kaç kişinin Elmasın yönetim listesinde olması. Oysa Elmas aynı vaatleri vermiş ama hocaya bu kadar sıcak olmasa çoktan tu kaka olmuştu. Bu doğru değil. 30 milyon taraftarı yüzlerce takımı binlerce sporcusu olan kulübün geleceği bir adama endexli olmamalı.

Hande Abim ve Hocamiz olmadigi yerden bilgi gelmez.

Bilemedim renktas , sence kim olsun ama ben Burak Elmas‘a hic güvenemiyorum , güvenmiyorum!
Biraz rahatlık görünce; borçlarını tahsil etmeye geliyor diyebilir miyiz üstad Şardan için? Aradan Eşref çıkıp kazanacak gibi geliyor

1622230176324.webp

o seçilmezse hiçbiri terim'le çalışmayacak gibi. burak için terim'le çalışmak tercih, terim için burak'ın kazanması zorunluluk.
Tercih-ti gökhan artık seçim oldu,yaptığı açıklamalarla bağladı kendini burak terim için

Terim ilk toplantıda bunları karşısına dizip sövsede çalışmak zorunda artık

Burak seçilse ışıtan günede yazık olabilir terim varken ,adam futbolla yapıyla profesyonelleşmeyle falan çok ilgili ve bilgilide gözüküyo terim hayatta müsade etmez kendisine,cenk ergüne bile daha çalışmadan tahammül edemedi ışıtan gibi elit birini hiç istemez buda ışıtandan yeteri kadar fayda alamamamız demek

Yani koskoca kulübün amacı terimin keyfine göre isteğine göre hareket etmek olmamalı

Şu emre kardeşiyle birlikte iş tutup Fener'e şampiyonluk hediye edip maç satan Okan mi?

Bir telefonla yine emre kardeşine yeni bir şampiyonluk hediye etme potansiyeline sahip olan mi ?

Yoksa kargalardan 7 yerken Gülen ama bize 1 farkla yenilince ortalığı yangın yerine çeviren Okan mi?

Okan geleceğine terim 5 sene kalsın daha iyi.

Terim umrumda değil yaw. Eşref seçilse Terimle devam etse yine sesimi çıkarmam. Ben Burak beyin kulubün anahtarını bir tdye vermesine karşıyım. O yüzden seçilmesini istemiyorum. Terim de öyle bir yapıda başarılı olamaz. Hiçbir hoca sınırsız yetki verilen yede başarı olamaz. Her şeyin bir ölçüsü var. Gördük 2 sene çiftliği gibiydi kulup halimiz ortada.
anahtarı falan vereceğini sanmıyorum . zaten burak kötüler içinden iyisi gibi duruyor yoksa onun da ne yapacağı şüpheli ama şüphesiz bi şekilde başarısızlığın garanti olduğu adaylar var bence. 2.dursun vakası yakın gibi

İçerideki pastacı ve paraci hain evlatlar olmasaydı Mancini o kadar kolay şampiyonluk vermezdi.
Pastacı Selçuk İnan oluyor sanırım, tam anımsayamadım çok kalabalık ve lüzumsuz bir kadro vardı. Deplasmanda 2 maç ard arda kazansa şampiyon olacaktı. Saygı duyuyorum düşüncene

Şu emre kardeşiyle birlikte iş tutup Fener'e şampiyonluk hediye edip maç satan Okan mi?

Bir telefonla yine emre kardeşine yeni bir şampiyonluk hediye etme potansiyeline sahip olan mi ?

Yoksa kargalardan 7 yerken Gülen ama bize 1 farkla yenilince ortalığı yangın yerine çeviren Okan mi?

Kargalardan 7 yiyen Ömer değil mi üstad?

Tovbe tovbe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt