Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
Hocanın hiç etkisi olmamış mıdır diyorsun?
etkisi olmamıştır, memnun olmuştur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın hiç etkisi olmamış mıdır diyorsun?
CL'de Real ve juventuslu gruptan çıkmak başarı sayılmıyor galiba.FT'den sonra 0 başarıyla kaçan Aysal başkanımız olsa gerek
Aleks beyi arastirayim bakalim biraz ustad farkli bi havasi olmali. Insallah mason filan cikar o da2 kritik aday var
elmasın listesinde remzi üstad var
çelebinin listesinde alex adlı biri
tahir mahir koc'un bu yonde bir talebi vardı kutucuklubegüm hanım aday olduğunu açıkladığı twiti yorumlara kapatmış onu diyor
Zaman kaybına değmez diye kimse uğraşmıyor.Yav hic mi yok aranizda tum listeleri kalbi cimbom sevgisiyle delicesine carpan gs taraftarlarina objektif bi sekilde tanitacak yorumlayacak
Yapma allasen Gökhan. Hoca'yı sonuna kadar destekleyen tek başkan adayı Burak Elmas.etkisi olmamıştır, memnun olmuştur.
rettahir mahir koc'un bu yonde bir talebi vardı kutucuklu
Yapma allasen Gökhan. Hoca'yı sonuna kadar destekleyen tek başkan adayı Burak Elmas.
Hiç bilmiyorum , muhtemelen kimse bilmiyor da , baya iyi yönettiler kulübü.Murat Özkaya Eyüpsporun baskani nasil Listeye girebiliyor bilgisi olan varmi ?
Yigit Sardanim Listesinde
alex cem üsterAleks beyi arastirayim bakalim biraz ustad farkli bi havasi olmali. Insallah mason filan cikar o da
Burak, hocanın karşısında dünkü çocuk yahu. Nasıl eli güçlü?e tamam işte eli güçlü olan zaten burak, hoca gidip bir de listeye ahbap mı kaktıracak.
ben de terimin bırakmasından yanayım ama siz abartıp adama firavun muamelesi yapıyorsunuz. eşref ve şardan gelip terimi kovsa ne olacak, gider saçma sapan işler yapıp 3 sezon işkence çektirecekler bize adım gibi eminim. terimi kovup kovmamasına göre başkan adayı desteklemek saçma geliyor bana, önemli olan iyi ve hazır bir yönetimin gelmesi. terim devam etse bile kredisi çoktan bitti, en ufak başarısızlıkta zaten kimse tutamaz onuAsıl koskoca kulübü dükkan gibi görüp başına da Arda'yı layık gören klasik ülke siyasetçisi gibi seçim kazanmanın bol keseden sallamak olduğunu çözmüş kukla başkana oy verenler araştırılsın. Takımın teknik direktörü tarafından atanmış başkan istemiyoruz kardeşim başarısız olunsa Terim bunları gönderir bunlar Terimi değil. Bu gelsin Terim hem başkan tem t.d. olmuş olacak başkanlığa kendi atadığı adam t.d.de kendi olacak. Çiftliğe çevirir iyice floryayı bodrumdan yönetir artık antrenmanları falan.
aylardır calıstıgını nereden cıkardınız?Son dakika lütfetmiş gibi aday olan dinozorlar yerine aylardır çalışma yapan Burak Elmas'ı tercih ederim.Seçileceğine de inanıyorum hatta keşke metin Öztürk ile birleşseler
Burak, hocanın karşısında dünkü çocuk yahu. Nasıl eli güçlü?
kovma diye bir şey yok. Hocamızın görev süresi bitecek zaten yeni başkan mazbatasını alana kadar.ben de terimin bırakmasından yanayım ama siz abartıp adama firavun muamelesi yapıyorsunuz. eşref ve şardan gelip terimi kovsa ne olacak, gider saçma sapan işler yapıp 3 sezon işkence çektirecekler bize. terimi kovup kovmamasına göre başkan adayı desteklemek saçma geliyor bana, önemli olan iyi ve hazır bir yönetimin gelmesi. terim devam etse bile kredisi çoktan bitti, en ufak başarısızlıkta zaten kimse tutamaz onu
Keşke aynı oyuncu grubunu hocamız ligede adapte ederek; Ersun'u Nisan'da şampiyon yapmamayı becerebilseydiCL'de Real ve juventuslu gruptan çıkmak başarı sayılmıyor galiba.
Tabi size göre real'den 6 yemek başarıydi pardon!!
son 3 gunkovma diye bir şey yok. Hocamızın görev süresi bitecek zaten yeni başkan mazbatasını alana kadar.
Bu agabeyde hayat var iste reis. Ben futboldan anlayandan net bi sekilde anlarim bak samimi soyluyirum Camianin basina getir 3 seneye bayerni duvardan duvara vururuz tipi var adeta