Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aleks beyi arastirayim bakalim biraz ustad farkli bi havasi olmali. Insallah mason filan cikar o da
alex cem üster

1622229310971.webp

Son dakika lütfetmiş gibi aday olan dinozorlar yerine aylardır çalışma yapan Burak Elmas'ı tercih ederim.Seçileceğine de inanıyorum hatta keşke metin Öztürk ile birleşseler

Asıl koskoca kulübü dükkan gibi görüp başına da Arda'yı layık gören klasik ülke siyasetçisi gibi seçim kazanmanın bol keseden sallamak olduğunu çözmüş kukla başkana oy verenler araştırılsın. Takımın teknik direktörü tarafından atanmış başkan istemiyoruz kardeşim başarısız olunsa Terim bunları gönderir bunlar Terimi değil. Bu gelsin Terim hem başkan tem t.d. olmuş olacak başkanlığa kendi atadığı adam t.d.de kendi olacak. Çiftliğe çevirir iyice floryayı bodrumdan yönetir artık antrenmanları falan.
ben de terimin bırakmasından yanayım ama siz abartıp adama firavun muamelesi yapıyorsunuz. eşref ve şardan gelip terimi kovsa ne olacak, gider saçma sapan işler yapıp 3 sezon işkence çektirecekler bize adım gibi eminim. terimi kovup kovmamasına göre başkan adayı desteklemek saçma geliyor bana, önemli olan iyi ve hazır bir yönetimin gelmesi. terim devam etse bile kredisi çoktan bitti, en ufak başarısızlıkta zaten kimse tutamaz onu

Fatih Terim ve Albayrak’tan bu kulubu kurtaracak herkes baskan olabilir.

ben de terimin bırakmasından yanayım ama siz abartıp adama firavun muamelesi yapıyorsunuz. eşref ve şardan gelip terimi kovsa ne olacak, gider saçma sapan işler yapıp 3 sezon işkence çektirecekler bize. terimi kovup kovmamasına göre başkan adayı desteklemek saçma geliyor bana, önemli olan iyi ve hazır bir yönetimin gelmesi. terim devam etse bile kredisi çoktan bitti, en ufak başarısızlıkta zaten kimse tutamaz onu
kovma diye bir şey yok. Hocamızın görev süresi bitecek zaten yeni başkan mazbatasını alana kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt