Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.767
- 101.937
- 5.238
enverselami
mustafa
uğur
bir de zühtü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enverselami
mustafa
uğur
bir de zühtü
@Melih Sönmez tanıştırmıştı beni. Kendisi daha iyi biliyor renktaş.Kim bu?
kalkıp Galatasaray yönetimine almaz. İkisi ayrı şey Gökhan.
@Sergen ZerenYav hic mi yok aranizda tum listeleri kalbi cimbom sevgisiyle delicesine carpan gs taraftarlarina objektif bi sekilde tanitacak yorumlayacak
Yiğit Şardan tarihin en büyük skandalı olan Cemal Nalga olayında şubeden sorumlu yöneticiydi.
Burak'ı ben de fazla Terimci buluyorum. Terimci bakış açısı bu kulübün geriye gitmesini sağlıyor buna da katılıyorum.
Ancak sırf Terim gelmesin diye Yiğit'i savunmak çok saçma. Cemal Nalga olayı çok çok büyük skandal. Öyle biri başkan maşkan olmamalı.

Engelledim onu tanitsada okuyamam maalsef
Burak mı aldı yoksa hoca mı almasını istedi?burak'ın almasıyla ilgili bir söylemim yok zaten. antiterimizmin boş beleş bir örneğini belirtmek istedim.
Listeye son gun mu dahil oldu yoksa onceden var miydiBurak mı aldı yoksa hoca mı almasını istedi?
Burak mı aldı yoksa hoca mı almasını istedi?
İşi sulandırma.ülkenin en iyi üroloğuna işin düşse ve herifin ofisinde koca alex posteri olsa tedaviyi mi reddedeceksin ahmed arif.
Gstvde hakanı arifi burağı belandayı sansürleyen cengiz adaylarıda bu şekil çıkartır programaSayin diktatörümüz Mostafa Cengiz bey buna müsade edermi?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın hiç etkisi olmamış mıdır diyorsun?burak almıştır ya da süren aldırmıştır. terim'in kararda bir etkisi olsa buna gelene kadar daha zengin ve girişimci galatasaraylı damadını yazdırır listeye.
bilmiyorum kank, hatırlamıyorum eski listesini.Listeye son gun mu dahil oldu yoksa onceden var miydi
İşi sulandırma.
Sağlıkla bu iş aynı mı?
Hayırdır avukat bey ft'yi idamdan kurtardı da haberimiz mi olmadı?
Altı üstü 2-3 hakaret davası ve tazminat davasına bakacak diye en büyük rakibinin mafyafik başkanını şike'den aklayan bir avukatı nasıl olurda tutarsın?
Başka avukat mi yok?
Mafyafik birine avukatlık yapmış biri yarın o birgün kulüp içinde görev alırsa onun bir emriyle her şeyin içine etme potansiyeline sahiptir.
Oyle böyle değil çok çok büyük bir skandal
2 kritik aday varYav hic mi yok aranizda tum listeleri kalbi cimbom sevgisiyle delicesine carpan gs taraftarlarina objektif bi sekilde tanitacak yorumlayacak
begüm hanım aday olduğunu açıkladığı twiti yorumlara kapatmış onu diyor