Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hic mi yok aranizda tum listeleri kalbi cimbom sevgisiyle delicesine carpan gs taraftarlarina objektif bi sekilde tanitacak yorumlayacak

Yiğit Şardan tarihin en büyük skandalı olan Cemal Nalga olayında şubeden sorumlu yöneticiydi.

Burak'ı ben de fazla Terimci buluyorum. Terimci bakış açısı bu kulübün geriye gitmesini sağlıyor buna da katılıyorum.

Ancak sırf Terim gelmesin diye Yiğit'i savunmak çok saçma. Cemal Nalga olayı çok çok büyük skandal. Öyle biri başkan maşkan olmamalı.

Ben o dönem Nalga olayının çok abartıldığını düşünüyorum. Hazırlık maçında cezalı iken oynatılmış, adı üzerinde hazırlık. Resmi maç olsa kelle istenirdi, ki o dönem bilgisi dahlinde olmadığını belirttiği halde Şardan istifa etti. Ülkemizde unutulan bir erdem, belkide son 20 senedir hatadan dolayı ülkemizde istifa eden tek kişi :asd:

Bukadar yaygaradan sonra burak secilip ilk icraat olarak hocayi kovsa net komik olur

ülkenin en iyi üroloğuna işin düşse ve herifin ofisinde koca alex posteri olsa tedaviyi mi reddedeceksin ahmed arif.
İşi sulandırma.

Sağlıkla bu iş aynı mı?

Hayırdır avukat bey ft'yi idamdan kurtardı da haberimiz mi olmadı?
Altı üstü 2-3 hakaret davası ve tazminat davasına bakacak diye en büyük rakibinin mafyafik başkanını şike'den aklayan bir avukatı nasıl olurda tutarsın?

Başka avukat mi yok?
Mafyafik birine avukatlık yapmış biri yarın o birgün kulüp içinde görev alırsa onun bir emriyle her şeyin içine etme potansiyeline sahiptir.

Oyle böyle değil çok çok büyük bir skandal

İşi sulandırma.

Sağlıkla bu iş aynı mı?

Hayırdır avukat bey ft'yi idamdan kurtardı da haberimiz mi olmadı?
Altı üstü 2-3 hakaret davası ve tazminat davasına bakacak diye en büyük rakibinin mafyafik başkanını şike'den aklayan bir avukatı nasıl olurda tutarsın?

Başka avukat mi yok?
Mafyafik birine avukatlık yapmış biri yarın o birgün kulüp içinde görev alırsa onun bir emriyle her şeyin içine etme potansiyeline sahiptir.

Oyle böyle değil çok çok büyük bir skandal

aziz yıldırım galatasaray ve efsanesine senden daha çok saygı duyuyordur zaten. öyle bir şey yapmaz, kafana takma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt