Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.324
- 18.486
- 1.338
Bu anket nerede göremiyorum uygulamadan girdiğim için mi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu anket nerede göremiyorum uygulamadan girdiğim için mi ?
Sen oyna bir sey olursa konusma herkesi bize yönlendir diyen Basketbol şubesi sorumlusu Yigidimiz mi yoksa bu ?
Galatasaray'a ağır fatura! | NTV Haber
Galatasaray Cafe Crown'un, cezalı Cemal Nalga'yı Tufan Ersöz'ün formasıyla sahaya sürmesi sonucu patlak veren skandalın cezaları belli oldu.www.ntv.com.tr
Bir de bu olay hazırlık maçlarında yapıldı ve dünyanın cezasını aldık. Küme düşüyorduk az daha. Hatta ilk maç farkedilmeyip ikincisinde farkedilmişti ama bunun için farklı iddialarda ortaya atılmıştı o dönem. Yiğit Şardan'dan rahatsız olan yöneticilerin Şardan'a tuzak kurduğu şeklinde ama bu iddia ne kadar doğru bilinmiyor.Olm bunu lise takımlarında falan yapıyorlar. Kimse tanımıyor diye başka formayla başkasını oynatıyorlar. Ulan TV'de yayınlanan şeyde bunu hangi malın yönlendirmesiyle yaptılar akıl almaz iş cidden.
Olm bunu lise takımlarında falan yapıyorlar. Kimse tanımıyor diye başka formayla başkasını oynatıyorlar. Ulan TV'de yayınlanan şeyde bunu hangi malın yönlendirmesiyle yaptılar akıl almaz iş cidden.

Bir de bu olay hazırlık maçlarında yapıldı ve dünyanın cezasını aldık. Küme düşüyorduk az daha. Hatta ilk maç farkedilmeyip ikincisinde farkedilmişti ama bunun için farklı iddialarda ortaya atılmıştı o dönem. Yiğit Şardan'dan rahatsız olan yöneticilerin Şardan'a tuzak kurduğu şeklinde ama bu iddia ne kadar doğru bilinmiyor.
Aynen o.
Yiğit Şardan Başkan olmamalıdır.
Bırakın başkanı, aday olmamalı bu herif.. ayıptır günahtır yazıktır... Nasıl böyle bir ahlaksızlığı yapan insan aday olur? Başkan olursa bu herif, adam diyemiyorum, ben Galatasaraylılığımı askıya alırım. Bu kepazeliğe imza atan adamı Başkan olarak kabul edemem...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eşref başganımın oyu 18 di bir tane hain aramızdan ayrılmış oy sayısı 17 olmuş. Tarih bu hainlikleri unutmayacak.
Aynı soruyu Burak Elmas'a da sormak lazımŞardanın amacı ne acaba
Td konusunda bi düşüncesi varmı,hedefi nedir,plan proje falan
Adam evden tekele sigara almaya giderken kendini kulüp binasında bulmuş gibiydi
Kusura bakma renktaş ama