Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim Özdemir (d. 1949, Görele, Giresun)

Burak Elmas (d. 19 Mart 1974; Şişli, İstanbul) Baba tarafından Giresunludur

Bu anket nerede göremiyorum uygulamadan girdiğim için mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1622286677512.webp

Olm bunu lise takımlarında falan yapıyorlar. Kimse tanımıyor diye başka formayla başkasını oynatıyorlar. Ulan TV'de yayınlanan şeyde bunu hangi malın yönlendirmesiyle yaptılar akıl almaz iş cidden.
Bir de bu olay hazırlık maçlarında yapıldı ve dünyanın cezasını aldık. Küme düşüyorduk az daha. Hatta ilk maç farkedilmeyip ikincisinde farkedilmişti ama bunun için farklı iddialarda ortaya atılmıştı o dönem. Yiğit Şardan'dan rahatsız olan yöneticilerin Şardan'a tuzak kurduğu şeklinde ama bu iddia ne kadar doğru bilinmiyor.

Olm bunu lise takımlarında falan yapıyorlar. Kimse tanımıyor diye başka formayla başkasını oynatıyorlar. Ulan TV'de yayınlanan şeyde bunu hangi malın yönlendirmesiyle yaptılar akıl almaz iş cidden.

Ve bugün bu olayın sorumlusu Başkan adayı.. camia için utanç verici bir durum... kimse de çıkıp birşey demiyor.. ya sahi bir de Başkan seçilirse🤭 Allahım aklıma mukayyet ol..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir de bu olay hazırlık maçlarında yapıldı ve dünyanın cezasını aldık. Küme düşüyorduk az daha. Hatta ilk maç farkedilmeyip ikincisinde farkedilmişti ama bunun için farklı iddialarda ortaya atılmıştı o dönem. Yiğit Şardan'dan rahatsız olan yöneticilerin Şardan'a tuzak kurduğu şeklinde ama bu iddia ne kadar doğru bilinmiyor.

Evet hazırlık maçında oynatma sevdasına bunu yaşamak ayrı bir faildi. Oyak bu mevzuyu kendi mi farketti yoksa birileri mi üfledi o da muamma zaten.

Tahkim - puan cezasını kaldırmasa küme düşerdik zaten tabii Şardan en azından istifa etmiş bugün olsa onu bile yapmayabilirlerdi.

Eşref başganımın oyu 18 di bir tane hain aramızdan ayrılmış oy sayısı 17 olmuş. Tarih bu hainlikleri unutmayacak.

Bırakın başkanı, aday olmamalı bu herif.. ayıptır günahtır yazıktır... Nasıl böyle bir ahlaksızlığı yapan insan aday olur? Başkan olursa bu herif, adam diyemiyorum, ben Galatasaraylılığımı askıya alırım. Bu kepazeliğe imza atan adamı Başkan olarak kabul edemem...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekibin tek kaliteli adami Ustuneldi. Onu da alasagi etmislerdi , dayanamayip cekip gitmisti diye hatirliyorum.

Şardanın amacı ne acaba

Td konusunda bi düşüncesi varmı,hedefi nedir,plan proje falan

Adam evden tekele sigara almaya giderken kendini kulüp binasında bulmuş gibiydi
Aynı soruyu Burak Elmas'a da sormak lazım

Çünkü Terim ve Arda dışında teknik ekip için bir vizyonu yokmuş gibi geliyor bana

O yüzden kim gelirse gelsin teknik ekip anlamında çok kaybımız olmaz gibi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt