Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sedatin videosunun son cümlesi olagan ustu enfes bisey yahu

Burak bana da güven vermiyor bu arada ama listelere bakıyorum Eşrefle Şırdan'da bir şey göremiyorum. Özgörkey var galiba sadece.

Metin iyi konuşuyor ama onda da liste boş. Nasuhi Sezgin nedir ya yok Hamdi Yasaman
Burak Elmas'ın listesi Burak Elmas'ı aşıyor aslında. Bu listenin başında Muhtar Kent yada biraz altı Erden Timur(sanırım 10 yıllık süresini doldurmadı) olsa tartışmasız kazanırdı. Şimdi ise iş Eşref Yada Burak'ta ikisinden biri kazanır diğeri 3. olur seçimde.

56654dddf0dc1e35b8cce934.webp

Çağırmazdık acil olmasa...

Burak Elmas'ın listesi Burak Elmas'ı aşıyor aslında. Bu listenin başında Muhtar Kent yada biraz altı Erden Timur(sanırım 10 yıllık süresini doldurmadı) olsa tartışmasız kazanırdı. Şimdi ise iş Eşref Yada Burak'ta ikisinden biri kazanır diğeri 3. olur seçimde.

Muhtar kent, Bahattin demirbilek

gorermiyiz acaba baskan olarak

Burak’ın listesinde ki adamlar bizim göremediğimiz ne görmüş Burakta anlamadım. Üst düzey işler yapmış adamlar. Kendilerine daha iyi başkan adayı bulsalardı keşke.

Işıtanın sittarddaki sportif modeli nedir sportif direktörlü bi sistemmi uyguluyo

Burak’ın listesinde ki adamlar bizim göremediğimiz ne görmüş Burakta anlamadım. Üst düzey işler yapmış adamlar. Kendilerine daha iyi başkan adayı bulsalardı keşke.

Onları bulup bir araya getirebilmek, ikna edebilmek de başkanlık özelliklerini barındırıyor olmasından, vizyonlu olmasından kaynaklanıyor olmasın ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sitede bütün isimler için görsel hazırlamışlar elmas haric
Günümüzde başkanlar genelde vitrin görevi görüyor artık zaten. Bütün işi arka plandakiler bitiriyor. Malum şahsın ve partisinin ilk seneki kadrosu ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var mesela ama lider aynı(en basit örnek diye söyledim).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt