- 1 Mayıs 2018
- 57.865
- 48.643
- 3.873
kero admin sapliyacak gibi durmakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen dolanma pek ayak altında.kero admin sapliyacak gibi durmakta
Burak Elmas'ın listesi Burak Elmas'ı aşıyor aslında. Bu listenin başında Muhtar Kent yada biraz altı Erden Timur(sanırım 10 yıllık süresini doldurmadı) olsa tartışmasız kazanırdı. Şimdi ise iş Eşref Yada Burak'ta ikisinden biri kazanır diğeri 3. olur seçimde.Burak bana da güven vermiyor bu arada ama listelere bakıyorum Eşrefle Şırdan'da bir şey göremiyorum. Özgörkey var galiba sadece.
Metin iyi konuşuyor ama onda da liste boş. Nasuhi Sezgin nedir ya yok Hamdi Yasaman
Burak Elmas'ın listesi Burak Elmas'ı aşıyor aslında. Bu listenin başında Muhtar Kent yada biraz altı Erden Timur(sanırım 10 yıllık süresini doldurmadı) olsa tartışmasız kazanırdı. Şimdi ise iş Eşref Yada Burak'ta ikisinden biri kazanır diğeri 3. olur seçimde.
Muhtar kent, Bahattin demirbilek
gorermiyiz acaba baskan olarak
İş ağıBurak’ın listesinde ki adamlar bizim göremediğimiz ne görmüş Burakta anlamadım. Üst düzey işler yapmış adamlar. Kendilerine daha iyi başkan adayı bulsalardı keşke.
Burak’ın listesinde ki adamlar bizim göremediğimiz ne görmüş Burakta anlamadım. Üst düzey işler yapmış adamlar. Kendilerine daha iyi başkan adayı bulsalardı keşke.
sitede bütün isimler için görsel hazırlamışlar elmas haric
Günümüzde başkanlar genelde vitrin görevi görüyor artık zaten. Bütün işi arka plandakiler bitiriyor. Malum şahsın ve partisinin ilk seneki kadrosu ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var mesela ama lider aynı(en basit örnek diye söyledim).sitede bütün isimler için görsel hazırlamışlar elmas haric
Efsane adam olağanüstü seçime kendi istedi kendi kaybedip bu alanda ilke imza attı
Çok önemli,çok değerli bir isim yeniden yapılanmamız için.