Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bosuna ugrasmayin. Ben de kendimi su 6 adaydan birine daha yakin hissetmek icin ugrasiyorum ama yok olmuyor. Bu heriflerin hic biri GS i yonetecek adamlar degil.

Fatih Terimi emekli edecek tek aday Yigit Sardan var ona sempati duymak cok istiyorum ama orda da abdür var?!?!? Ne yapsam ona da sempati duyamiyorum hali ile.

Moralim bozuk, alayi kulubu yemege geliyor! GS ı yemege gelmeyenlerinde de GS i yonetecek cap yok.

Tff ile , mhk ile mucadele edecek hangisi mesela?

Bazilariniz tribunlere oynayip ali koca, krater suratli 8jk baskanina laf cakinca mutlu olanlar var da bize spor kamuoyunu yonlendirecek tff, mhk ya savas acabilecek adam lazim mesela bu kim? Var mi boyle biri?

Kasa kolayligi saglayabilecek adam lazim ama oyle bi 50 milyon euro en az ki CL geliri varmis gibi davranalim.

Yurt disindan teknik adam, oyuncu, SD getirecek, stada falan sponsor bulabilecek adam lazim, o kim?

Oyle is duyasindaki yonetici CV leriyle bu isler olabilseydi fb ilk sene kume dusmege oynamazdi!!

Velhasil kelam vaziyetler kelek cidden, Allah sonumuzu hayreylesin!

Seçim adına kabullenebileceğim iki seçenek var. Üçüncüsünü hiç istemem.

1-) Şardan çıkıp , Cengizin yönetiminden oldukça farklı olacağına yönelik sinyaller verecek seçime kadar. Kendine karşı tüm önyargıyı kırmaya çalışacak. Ki pek konuşmayı tercih etmiyor paşamız.

2-)Ya da , Elmasa bir şans vereceğiz. Bu kadar hazırlık ve çabanın hatrına.
Kendisi hakkında önyargımın tüm sebebi , Terim ve Arda hakkında absürd açıklamaları. Yoksa yönetimindeki kişilerin hepsi işlerinde başarılı kişiler. Bu sene başarısız olursa zaten ne Terim kalır ne kendisi muhtemelen , erken seçimi görürüz.

apo ya seçime girer ya da seçimi kazanabilecek bir başkanın listesinde olur. Büyük paralar harcadı ve hiç birini almadan gitmez.

Adam gibi başkan.
imges.webp

Aysalin ilk yonetici listesi

Yönetim kurulu: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas. Yedek: Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal,

Denetim kurulu: Kemal Erimtan, Prof. İbrahim Anıl, Ural Aküzüm. Yedek: Can Özatay, Burak Altınbaşak, Halil Kaya Özer.

Disiplin kurulu: Oğuz Evrenos, Uğurman Yelkencioğlu, Celal Açar, Semih Haznedaroğlu, Yıldırım Baysal, Celal Emon, Kunter Akyürek. Yedek: Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Can Baydarol, Eşref Alaçayır, Hakan Ünsaler.

Sicil kurulu: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Gürkan Eliçin, Ali Tüzmen, Ali Esat Tansev, Burçin Tuncel, Levent Şahinoğlu. Yedek: Mesut Karaarslan, Faruk Dak, Alper Narman.
Candan ikinci dönemde gelmişti diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt