Kimin listesinde bu adam?
Burak Elmas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimin listesinde bu adam?
Bir kez daha görüyoruz ki Bizim insanimiz sosyal medya’yi silah olarak kullaniyor
Başkan Adayı Yiğit Şardan'ın yönetim listesinde bulunan Serkan Sevim: "Fatih Terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz." (Clubhouse)
![]()
Guzel,futboldan anlayan bi abiye benziyor.Burak Elmas
Fatih Terim gelir guzelce sulalenize soverse ne yaparsiniz sn Sirdanci?Başkan Adayı Yiğit Şardan'ın yönetim listesinde bulunan Serkan Sevim: "Fatih Terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz." (Clubhouse)
![]()
Yok artik.Köy ligi Hollanda'da bile ; sahip olduğu kulübü, ilk 10'a sokamamiş adamı futbol şubesi başına getirmeyi düşünen futbol cahili Renktaşlari görünce çok üzülüyorum.
Vizyonsuzluk ve başarısızlığa o kadar alıştırildilar ki neye kime sarilacaklarini bilmiyorlar.
Neden utanacagiz
hocaya, aziz'in avukatını tutmuş bi de yönetim listesine aldırmış diyenler utanırlar mı acaba
Burak Elmas. Araştır Burak'ın listesini çok fena insanlar var.Kimin listesinde bu adam?
Heycan verici bir baskan yok demistim,Ama Burak Elmasinda listesinde baya heycan verici uyeler varmis.Umarim secilirler.Transferler konusunda baya becerikli ve basarili olabilecek bir kadroymus gibi geliyor.Oyle deli gibi para harcayarakta degil.Hatta hocanin olmamasi bile mantikli gelebilirki islerine karismasin hoca.Burak Elmas. Araştır Burak'ın listesini çok fena insanlar var.
Hoca reddedecek zaten teklifleri zanırımVallahi ben Burak Elmas secilirse hoca ile devam etmeyecek kanaatindeyim. Hadi devam etti diyelim mumkunse oyunculari o secmesin diyecegim bu seferde benim secmedigim oyuncular alindi diye kusecek. neresinden tutarsak tutalim yeni yonetimin Fatih hoca ile devam etmemesi gerekiyor.
Birlesme icin son gun yok muydu?Ruyamda gordum BE HH ile anlasmis
İnşallah rüyadırRuyamda gordum BE HH ile anlasmis
hocaya, aziz'in avukatını tutmuş bi de yönetim listesine aldırmış diyenler utanırlar mı acaba
Ne birlesmesi?Birlesme icin son gun yok muydu?