Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kez daha görüyoruz ki Bizim insanimiz sosyal medya’yi silah olarak kullaniyor

Keşke sadece sosyal medya olsa, hukuğu, duyguları, eğitimi bile silah olarak kullanıyor... hiç tanımadıklarımıza algı ile düşman yada dost oluyoruz.. dahası körükörüne bir tarafgir oluyor... mutlak bir itaatle hemde.. mesela 6 aday var ve şahsen hiçbirini tanımam... ama birine taraf olmam dayatılıyor... oysa tanımıyorum bunları arkadaş.. bir Şardan’ı bilirim nalga olayından dolayı ve bu olaydan dolayı da olmamalı dedim... ama burda hiç bilmediğimiz bu insanlar -bilinirlikleri de sosyal medya ve medyadaki çıkan bilgiler kadar, ki bu da bilgi vermekten ziyade algı oluşturmaya yönelik- için birbirimizi kırıyor ve hakaretler savuruyoruz..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkan Adayı Yiğit Şardan'ın yönetim listesinde bulunan Serkan Sevim: "Fatih Terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz." (Clubhouse)

:asd:
Fatih Terim gelir guzelce sulalenize soverse ne yaparsiniz sn Sirdanci?

Köy ligi Hollanda'da bile ; sahip olduğu kulübü, ilk 10'a sokamamiş adamı futbol şubesi başına getirmeyi düşünen futbol cahili Renktaşlari görünce çok üzülüyorum.

Vizyonsuzluk ve başarısızlığa o kadar alıştırildilar ki neye kime sarilacaklarini bilmiyorlar.
Yok artik.

hocaya, aziz'in avukatını tutmuş bi de yönetim listesine aldırmış diyenler utanırlar mı acaba
Neden utanacagiz

Bak adam kendi söylemiş 10 yıllık kulüp üyesiymiş.

Aziz bunu tam şike zamanı 2011 de kulübe üye yaptırmış.
Adamın üyeliği bile aziz'e avukatlık yaptığı zaman dilimiyle aynı.

En büyük rakibin yerle bir olacak iken gidip onu kurtaran ve aklayan kişi şimdi bizim kulübü yönetecek öyle mi?

nasıl hala böyle bir skandalı normalmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz hayret ediyorum

Yuh size be!

Aziz'in avukatı avukatı.
Normal avukatı da değil Şike'den kurtaran avukat.

Yarın o birgün yönetime gelse bu adamın olduğu yönetim 2011 şike olaylarına nasıl laf atacak?
Şike yok diyecek bu adam o zaman ne halt edeceksiniz?

Azıcık kafanızı kullanın.

Burak Elmas. Araştır Burak'ın listesini çok fena insanlar var.
Heycan verici bir baskan yok demistim,Ama Burak Elmasinda listesinde baya heycan verici uyeler varmis.Umarim secilirler.Transferler konusunda baya becerikli ve basarili olabilecek bir kadroymus gibi geliyor.Oyle deli gibi para harcayarakta degil.Hatta hocanin olmamasi bile mantikli gelebilirki islerine karismasin hoca.

Anılan dosyada, ailesinin talebi ile Menajer Erdem Konyar, kendisinin talebiyle de oyuncusu Emanuel Emenike’nin Spartak Moskova'ya transfer olmasından sonraki dönemde avukatlığını yaptım. Her ikisi de ilk yargılamada beraat etti.
+++

Erdem Konyar ile ilgili Yargıtay’ın bozma kararı üzerine yani dava devam ederken de her ikisinin avukatlığından da ayrıldım.
Nihayetinde Avukatlık benim profesyonel olarak yaptığım işim, ben avukat olarak temsil ettiğim kişi değilim.
++

Adam resmen gözümüzün içine baka baka bizi enayi yerine koyuyor.

Güya Aziz'in avukatlığını yapmamış ama şike davasında Emenike'yi aklamış.

Bu adam bizim yönetime girerse eğer kulüp olarak resmen şike yok demiş olacağız.

Bir tane adam akıllı gazeteci yok mu şuna şike varmı yok mu diye sorsun?

Eminim ki lafı dolandırmak için her şeyi yapacak.
Bizim üzerimizden de şike'yi aklamış olacaklar bu adam yönetime girerse

Vallahi ben Burak Elmas secilirse hoca ile devam etmeyecek kanaatindeyim. Hadi devam etti diyelim mumkunse oyunculari o secmesin diyecegim bu seferde benim secmedigim oyuncular alindi diye kusecek. neresinden tutarsak tutalim yeni yonetimin Fatih hoca ile devam etmemesi gerekiyor.

Vallahi ben Burak Elmas secilirse hoca ile devam etmeyecek kanaatindeyim. Hadi devam etti diyelim mumkunse oyunculari o secmesin diyecegim bu seferde benim secmedigim oyuncular alindi diye kusecek. neresinden tutarsak tutalim yeni yonetimin Fatih hoca ile devam etmemesi gerekiyor.
Hoca reddedecek zaten teklifleri zanırım

hocaya, aziz'in avukatını tutmuş bi de yönetim listesine aldırmış diyenler utanırlar mı acaba

Galatasarayli degil onlar yaw olsa olsa anti Terimci olurlar o tip adsmlarin bi takima bagli kalacagini sanmiyorum.Amaclari bu tip forumlarda tuttugu takima gonul veren adamlarda T. Gecmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt