Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin Ozturk adayını ulkemizin buyuklerine benzetiyorum. Eldekini satarak ilerleme taraftarı.

Yiğit şardan aday olursa çoğu aday çekilir zaten çünkü muhtemelen kimsenin ikna edemediği güçlü isimleri haldun gibi ustunberk gibi beraberinde getirir

İnşaatın önünde engel kalmadı demek bu. Yeni yönetimin ilk yapması gerekenlerden biri de buraya yeni tesis.

Twitter'da Ahmet Yüce ocaklı diye birinin tag i açılmış, başkan adayıymış da çok zenginmiş vs vs.Kim bilen var mı??

Zenginse kendine zengin çıkarıp Ali Koç gibi 50m dolar verecekse gelsin 😂

Üstünberk bayağı zengin de haldunun aile şirketi bakkaldan hallice. Ama iş çözer tabi eskisi gibi belki de.

Şu an ki adayların hepsini tek kalemde devirebilecek tek kişi yiğit şardan olur çünkü yanına alacağı yakın arkadaşlarının hepsi efsane isimler ama tabi aday olmuyor

İbrahim Özdemir diye biri de aday oluyormuş. Eski MV’ymiş. Muhtarlık seçimi kıvamına döndü iyice.

Şu an için genel kurul hazırlıkları yapan isimler olarak Elmas, Öztürk, Tuncer ve Hamamcıoğlu ile başkan Cengiz ya da yönetiminden bir isim öne çıkarken 6. adayın İbrahim Özdemir’in olması bekleniyor. 39 yıldır G.Saray üyesi olan, divan üyeliği bulunan, yüksek mimar ve geçmişte Devlet ve Ulaştırma Bakanlığı görevlerini yürütmüş, 3 dönem İstanbul milletvekilliği yapmış Özdemir de adaylık adına gerekli incelemeler yapıyor. Uzun süredir detaylı bir çalışma içinde olan Özdemir, Galatasaray’ın sorunları, problemlerini ve çözüm formüllerini masaya yatırarak kesin kararını verecek. (Spor Arena)

Ahmet Yüce Ocaklı kimdir, kaç yaşında, nereli?

sodanın türkiye disbürütörü kişisel serveti 14 milyar dolar deniyor da bizim başkanlar ceplerinden bugüne kadar vermemiştir versede icara yoluylda geri almıştır o yüzden zenginlik önemli değil futbol ve finans aklı olması lazım .

Renktaş türkiyede kişisel serveti 10 milyar dolar bile olan bir tane adam yok.Bu adam açıklanan Türkiyenin en zenginleri listesinde bile yok .

Bunu her zaman söylüyorum. Sonuçda koskoca ülkeyi yönetmiyoruz.
Stad isim hakkı, forma sponsoru, riva, florya vsss gibi önümüzde çok ciddi projeler varken hemen hemen herkesin hem fikir olduğu tek bir liste ile her anlamda güçlü bir başkan ve yönetim kurulu oluşturulmalıdır.
bunun dışında hareket eden herkes benim gözümde Galatasaraylı değildir.

öyle lafla Galatasaraylı olunmaz.
elmasmış, metinmiş, eşrefmiş alayı palavra...

Böyle bir yapı oluşturulsun bakalım Galatasaray nasıl şaha kalkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt