Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Pelin kim cidden ya
oldu olacak eşrefte listeye ahmet denizciyi eklesin
oldu olacak eşrefte listeye ahmet denizciyi eklesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Burak ELMASewt iddia edilen isimlerden 1 anket yapalım bakalım GS taraftarının atar damarı gsc neyi istiyor görelim
Turgay KIRAN reis adayligi birakti mi acaba? Dogu Perincek gibi her secime giriyordu bi araHallahalla o kadar isim var ancak bi tane FM reis vardi onu kimse cagirmamis
Abdurrahim Albayrak baskan adayligini aciklar mi reyz ne dersinHallahalla o kadar isim var ancak bi tane FM reis vardi onu kimse cagirmamis
Bu listeler aciklanan adaylar ve listeleri degil mi zaten ustad. Bosami okudum onca ismi simdiAbdurrahim Albayrak baskan adayligini aciklar mi reyz ne dersin
TUNCER HUNCA faktörünü unutmamak lazimEvet daha bunun mustafa cengizi var,turgay kıranı var özdoğanı var 3-5 kişi daha çıkar
15 adaylı seçim ho 100 oy alan kazanacak gibi
Apo aciklamis mi adayligini. Ben liste okumadim reyz. Ankete apoyu koymuslar ondan sordumBu listeler aciklanan adaylar ve listeleri degil mi zaten ustad. Bosami okudum onca ismi simdi
Bu listeler aciklanan adaylar ve listeleri degil mi zaten ustad. Bosami okudum onca ismi simdi
Kolonyacıydı dimi oTUNCER HUNCA faktörünü unutmamak lazim
Valla bi liste paylasilmis reis listesinde ali durust haldun ustunel filan var. Anlamadim bendeApo aciklamis mi adayligini. Ben liste okumadim reyz. Ankete apoyu koymuslar ondan sordum![]()
Maksimum Ali Fatinoğlu etkisi yaratabilir diyorlar ama kozmetikci biriymisKolonyacıydı dimi o
eyüp sabri tuncerin bişeyi oluyomu