Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğunluk sağlanamıyor ne demek yahu..Herkes tıpış tıpış gelecek ilk toplantıya

5200 civari katilim olursa tarihi rekor kirmis oluruz.

Yine bu adam mı yönetecek seçimi

resim_2021-05-31_210148.webp

Bu seçim en geç 12 haziranda yapılmıyorsa Alayının Allah cezasını versin.

Mustafa cengiz denen adam beni haklı çıkardı.Uzun zamandır bunların Galatasaraylı olmadığını söylüyordum. Bunu görmek çok zor değildi. Ama bizim taraftar isim fanatiği olduğu için gerçekleri göremiyorlar.

Bu seçim en geç 12 haziranda yapılmıyorsa Alayının Allah cezasını versin.

Mustafa cengiz denen adam beni haklı çıkardı.Uzun zamandır bunların Galatasaraylı olmadığını söylüyordum. Bunu görmek çok zor değildi. Ama bizim taraftar isim fanatiği olduğu için gerçekleri göremiyorlar.
gelmeyen net haindir ve klüpten ihraç edilmelidir. şöyle kritik bir ortamda bu seçim ertelenirse gelmeyen herkesin cibiliyetini...

Böyle bir katılım olursa Burak Elmas kazanır. Genç üyeler ağırlıklı olarak o tarafa oy verir katılım 3000 veya altında kalırsa Yiğit Şardan'ın şansı daha fazla olur gibi.
Isin Celebi ve Ibrahim Özdemir bir kac gün sonra Yigit Sardan lehine cekilirse sasirmam.

İbrahim Özdemir'in katkısı olmaz. Işın Çelebi ise çekilecek gibi durmuyor o kalırsa Polat ekibinden az biraz alır onunda 200'den fazla oy alacağını düşünmüyorum.
Özellikle Yigit Sardan iflasa sürükler kulübü. Kayyumdan beter eder. Adnan Polat destekli oldugu söyleniyor.

12'sindeki seçimlerde kuru fasulye pilav dagitsalar çoğunluk sağlanır kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt