- 3 Aralık 2008
- 1.813
- 940
- 1.853
Çoğunluk sağlanamıyor ne demek yahu..Herkes tıpış tıpış gelecek ilk toplantıya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelmeyen net haindir ve klüpten ihraç edilmelidir. şöyle kritik bir ortamda bu seçim ertelenirse gelmeyen herkesin cibiliyetini...Bu seçim en geç 12 haziranda yapılmıyorsa Alayının Allah cezasını versin.
Mustafa cengiz denen adam beni haklı çıkardı.Uzun zamandır bunların Galatasaraylı olmadığını söylüyordum. Bunu görmek çok zor değildi. Ama bizim taraftar isim fanatiği olduğu için gerçekleri göremiyorlar.
Böyle bir katılım olursa Burak Elmas kazanır. Genç üyeler ağırlıklı olarak o tarafa oy verir katılım 3000 veya altında kalırsa Yiğit Şardan'ın şansı daha fazla olur gibi.5200 civari katilim olursa tarihi rekor kirmis oluruz.
Isin Celebi ve Ibrahim Özdemir bir kac gün sonra Yigit Sardan lehine cekilirse sasirmam.Böyle bir katılım olursa Burak Elmas kazanır. Genç üyeler ağırlıklı olarak o tarafa oy verir katılım 3000 veya altında kalırsa Yiğit Şardan'ın şansı daha fazla olur gibi.
İbrahim Özdemir'in katkısı olmaz. Işın Çelebi ise çekilecek gibi durmuyor o kalırsa Polat ekibinden az biraz alır onunda 200'den fazla oy alacağını düşünmüyorum.Isin Celebi ve Ibrahim Özdemir bir kac gün sonra Yigit Sardan lehine cekilirse sasirmam.
Özellikle Yigit Sardan iflasa sürükler kulübü. Kayyumdan beter eder. Adnan Polat destekli oldugu söyleniyor.İbrahim Özdemir'in katkısı olmaz. Işın Çelebi ise çekilecek gibi durmuyor o kalırsa Polat ekibinden az biraz alır onunda 200'den fazla oy alacağını düşünmüyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
19unda çoğunluk aranmıyormuş bu sefer19unda ne değişiyormuş
O zaman nasıl mümkün olabiliyormuş
12'si dogum gunum. 19 daha uygun.Napiyorsunuz lan 12 sinde Işiniz ne sizin