Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk Sportcell vermişti!

Burak Elmas: ''Stadyum sponsoruluğunda, Galatasaray tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması konusunda ön protokol imzaladık. Forma sponsorluğu da dahil 100 milyon doların üstünde bir gelir olacak. Süresi 5+5 yıl olacak.'' (Spor Gecesi)

Eğer bahsettiği rakam toplam da 10 senelik ise (5+5) Bu herif taraftarı enayi sanıyor galiba

Forma+ stad senelik 10 milyon dolar yapar ki çok düşük bir rakam kaldı ki 3-4 sene sonra bu para çerez parası olur.

Hem forma hem stad için senelik 10 milyon dolar komik olmuş.
Ha sadece 5 senelik 100 milyon dolar ise yani senelik 20 milyon dolara geliyorsa şu şartlar altında iyi rakam olur.
Forma sponsorluğu konusunda zaten avrupa ile yarışamayız orası ayrı da ben artık esnaf lokantası kıvamında bir marka/logo görmek istemiyorum. Uluslararası piyasada da olmadığımıza göre forma için yıllık 3-4 milyon bandında bi meblağ bekliyorum şahsen

İlk Sportcell vermişti!

Burak Elmas: ''Stadyum sponsoruluğunda, Galatasaray tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması konusunda ön protokol imzaladık. Forma sponsorluğu da dahil 100 milyon doların üstünde bir gelir olacak. Süresi 5+5 yıl olacak.'' (Spor Gecesi)

Eğer bahsettiği rakam toplam da 10 senelik ise (5+5) Bu herif taraftarı enayi sanıyor galiba

Forma+ stad senelik 10 milyon dolar yapar ki çok düşük bir rakam kaldı ki 3-4 sene sonra bu para çerez parası olur.

Hem forma hem stad için senelik 10 milyon dolar komik olmuş.
Ha sadece 5 senelik 100 milyon dolar ise yani senelik 20 milyon dolara geliyorsa şu şartlar altında iyi rakam olur.
Göğüs sponsorumuz SIXT senelik 29 milyon lira veriyor. Bir senesi var.
Geçen sezon stad sponsorluğu anlaşması 1 sene uzadı ,30 milyon lira aldık bu sene. Bitti bildiğim kadarıyla.

Düşününce , döviz olarak senelik 10 milyon para bağlanabiliyorsa şuankinden çok daha iyi iş. Uzun süreli ve döviz artışını da düşünürsek.
Anlaşmanın döviz olarak yapılması lazım tabi.

E2fL-tZWQAE2QV9.webp

Burak elmas kagit üstü cok agir basiyor ama sanki insanlar ne duymak isterse onu anlatiyor, ya cidden dediklerini yerine getirip bir kurtarici rolu alacak, yada cok feci sekilde bol keseden salladi icin patliyacak.

Bana sanki ikinci secenek cok daha agir basiyor gibi geldi, adamin herseyi hazir, sponspor olsun futbolcularla anlasmasi olsun bilmem suna cözüm bulduk bunu soyle yapacagiz sanki bukadar da olmaz denilecek sekilde vaatler veriyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forma sponsorlugu bu senede devam ediyor Sixt ile.

Bu Burak işsiz güçsüz değil mi?

Kendine iş kuramayan geçmişte şirketleri batırdiği söylenen biri başkan olursa neler olur neler.
Gerçi adayların hepsi aynı durumda ama bu herif sanki son bir vurgun peşinde gibi.

Birde çok atıyor gibi geldi :)
Hangi şirketi batırmış Burak?

Futbolun başında Işıtan olacak, güzel.
Sende bu numarayı yedin mi Renktaş?

Ft'nin olduğu yerde bırak futbolu kulübün başında bile ondan başka kimse olamaz.

Koridorlar da arkasından edilen küfürleri duyduktan sonra veya Florya'ya alınmamaya başlayınca 2.ay olmadan istifa eder kaçar gider.

Ft'nin olduğu yerde bırak futbolu kulübün başında bile ondan başka kimse olamaz.

Koridorlar da arkasından edilen küfürleri duyduktan sonra veya Florya'ya alınmamaya başlayınca 2.ay olmadan istifa eder kaçar gider.
Onemli bir yere temas etmis olabilirsin

Giderse kendi bilir, sürekli dayanaksız iddialarda bulunuyorsun. Benim yalana ve bilgisizliğe tahammülüm yoktur o yüzden bu iddiana da bir cevap verme zorunluluğum yok, yaşayıp göreceğiz.

Sen Burak'ın hangi şirketi batırdığını söyler misin hala cevap bekliyorum.

Burak Elmas + Isitan Gün. Terim gitmek istese bile Isitan Gün kendini futbolda kanitlamis bir yönetici ve basarili sekilde yönetecektir futbol subesini.

başkan: ışıtan gün
td: yabancı
sistem: 3-4-2-1

var ulan bir hayalimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt