- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
65 yaş üştü başkan adayı çıkmasın artık. Fosillerle uğraşıp duruyoruz arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kur 3 katına çıktı diye batan şirketin mevzusunu kişisel egolarımızın tatmin malzemesi haline getirmeyelim plsSezginler Holding'in batmasının perde arkasında ki kişiyi babası aklamaya çalışmış gibi görünüyor.O kişi kim?
faruk süren dışında yaşlılardan oy getirebilecek kişi alp yalman olur birazda şükrü ergünFaruk Süren faktörü Elmas'ın yaşlı üyelerden oy toplamasına yardımcı olur mu peki ?
Yaşlı üyelerin düşünceleri bir garip oluyor genelde . Dursun-Cengiz seçiminde 12.sandığa kadar Dursun önde götürmüştü sanırım
Kişisel olarak Metin Öztürk, Burak Elmas'tan önde bir iş adamı zaten Metin de esas olarak Dursun tarafını temsil ediyor.
Metin - Yiğit rekabeti 3 sene öncesinin Dursun - Cengiz rekabetinin şimdiye yansıması.
Bu noktada Burak ve Eşref ise muhalif kesimin oylarını paylaşacak kesimi temsil ediyor.
Böyle bakarsak bu 4lü çekilmez.
Olur tabii.Faruk Süren faktörü Elmas'ın yaşlı üyelerden oy toplamasına yardımcı olur mu peki ?
Yaşlı üyelerin düşünceleri bir garip oluyor genelde . Dursun-Cengiz seçiminde 12.sandığa kadar Dursun önde götürmüştü sanırım
Bana inandırıcı gelmedi.@Keramettin TANRIVERDİ bir de Metin Öztürk bir açıklamasında ''Ben Dursun Özbek'in başka bir adayı destekleyeceğini düşünüyorum hatta biliyorum'' tarzı bir şey söylemişti
Hamamcıoğlu'nu da destekleyebilir sanki
Kıraç'ı sallayan yok artık.eşref de inan kıraç ekolünü mü temsil ediyor
aysalın şardana karşı bunları birleştirmeye çalışması ne anlama geliyor
anladığım iki buçuk ana grup var
polat/alaylılar vs. liseliler vs. süren
liselilerin altında da farklı gruplar var anladığım kadarıyla
Herşey mevzusu tanıdık geliyor ama neyse.
Uzaktan da sevebilirsin reis
Yukarda Keramettin admin bu konuda açıklamayı yaptıAraştırmalarım doğrultusunda Burak Elmas'ın seneler önce babasının sahibi olduğu şirketi batırması nedeniyle,babası başka bir uğraşla içli dışlı olması için Galatasaray başkanlığına yönlendirmiş gibi görünüyor.Bilin bakalım bu size hangi şahsı hatırlattı?İpucu veriyorum.Ezeli rakibimizin başkanı...
Onlar çoktan aşılanmıştırherkes katılım nekadar olur diye esas sorulması gereken pandemi bizim fosilleri nasıl etkiledi ne durumdalar