Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
65 yaş üştü başkan adayı çıkmasın artık. Fosillerle uğraşıp duruyoruz arkadaş

hazırlıklı disiplinli insanı severim adam 1 yıldır ben adayım kardeşim diyor listesi hazır

şardan ,çelebi gibiler evinde uyurken bu adam aylar önce listesini programını tamamlamıstı

şardan ve eşrefe oy verenler art niyetledir özellikle şardan adam açıklama röportaj bile veremiyor cünkü konusacak bişeyi yok

Sezginler Holding'in batmasının perde arkasında ki kişiyi babası aklamaya çalışmış gibi görünüyor.O kişi kim?
Kur 3 katına çıktı diye batan şirketin mevzusunu kişisel egolarımızın tatmin malzemesi haline getirmeyelim pls

Şirketin cirosu 600 milyon dolar bandındaymış 2001de.

Faruk Süren faktörü Elmas'ın yaşlı üyelerden oy toplamasına yardımcı olur mu peki ?
Yaşlı üyelerin düşünceleri bir garip oluyor genelde . Dursun-Cengiz seçiminde 12.sandığa kadar Dursun önde götürmüştü sanırım
faruk süren dışında yaşlılardan oy getirebilecek kişi alp yalman olur birazda şükrü ergün

@Keramettin TANRIVERDİ bir de Metin Öztürk bir açıklamasında ''Ben Dursun Özbek'in başka bir adayı destekleyeceğini düşünüyorum hatta biliyorum'' tarzı bir şey söylemişti

Hamamcıoğlu'nu da destekleyebilir sanki

Kişisel olarak Metin Öztürk, Burak Elmas'tan önde bir iş adamı zaten Metin de esas olarak Dursun tarafını temsil ediyor.

Metin - Yiğit rekabeti 3 sene öncesinin Dursun - Cengiz rekabetinin şimdiye yansıması.

Bu noktada Burak ve Eşref ise muhalif kesimin oylarını paylaşacak kesimi temsil ediyor.

Böyle bakarsak bu 4lü çekilmez.

eşref de inan kıraç ekolünü mü temsil ediyor

aysalın şardana karşı bunları birleştirmeye çalışması ne anlama geliyor

anladığım iki buçuk ana grup var

polat/alaylılar vs. liseliler vs. süren

liselilerin altında da farklı gruplar var anladığım kadarıyla

Faruk Süren faktörü Elmas'ın yaşlı üyelerden oy toplamasına yardımcı olur mu peki ?
Yaşlı üyelerin düşünceleri bir garip oluyor genelde . Dursun-Cengiz seçiminde 12.sandığa kadar Dursun önde götürmüştü sanırım
Olur tabii.

Şükrü Ergun
Alp Yalman
Duygun
Cansun

Hepsi Burak'ı destekliyor ha yeter mi orası belli olmaz.

Kimin kazanacağını şu an için kestirmek zor ama Öztürk ve Elmas dışındakiler benim gözümde yok hükmünde.

Zerre hazırlanmadan maşa olup aday oldular.

bu sezon için kararımı verdim zaten şardan veya eşref dayı gelirse izlemem maçları çünkü taş çatlasın 6 ay sonra olacakları görebiliyorum

@Keramettin TANRIVERDİ bir de Metin Öztürk bir açıklamasında ''Ben Dursun Özbek'in başka bir adayı destekleyeceğini düşünüyorum hatta biliyorum'' tarzı bir şey söylemişti

Hamamcıoğlu'nu da destekleyebilir sanki
Bana inandırıcı gelmedi.
eşref de inan kıraç ekolünü mü temsil ediyor

aysalın şardana karşı bunları birleştirmeye çalışması ne anlama geliyor

anladığım iki buçuk ana grup var

polat/alaylılar vs. liseliler vs. süren

liselilerin altında da farklı gruplar var anladığım kadarıyla
Kıraç'ı sallayan yok artık.

Lise bölük zaten uzun süredir, Aysal sonrası bölünme var.

Ha Cengiz geldi liseli olmayan tarafı da böldü.

Araştırmalarım doğrultusunda Burak Elmas'ın seneler önce babasının sahibi olduğu şirketi batırması nedeniyle,babası başka bir uğraşla içli dışlı olması için Galatasaray başkanlığına yönlendirmiş gibi görünüyor.Bilin bakalım bu size hangi şahsı hatırlattı?İpucu veriyorum.Ezeli rakibimizin başkanı...

Araştırmalarım doğrultusunda Burak Elmas'ın seneler önce babasının sahibi olduğu şirketi batırması nedeniyle,babası başka bir uğraşla içli dışlı olması için Galatasaray başkanlığına yönlendirmiş gibi görünüyor.Bilin bakalım bu size hangi şahsı hatırlattı?İpucu veriyorum.Ezeli rakibimizin başkanı...
Yukarda Keramettin admin bu konuda açıklamayı yaptı

yiğit şardan seçilmemeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tuncer Hunca'nın oynadığı tiyatro da ayrı bir komediydi
Ya da trajikomedi mi diyelim

herkes katılım nekadar olur diye esas sorulması gereken pandemi bizim fosilleri nasıl etkiledi ne durumdalar

1200 yeni üye deniyor ama onlarin koyun gibi Şardana oy atacağını sanmıyorum.

Dursunun düştüğü duruma düşmeleri çok olası.

Halil Özer:

"GS’de kongre yaklaşıyor. Burada bilinmeyen hatta kimsenin haberi bile olmadığı bir olay yazayım. Hani üç sene önce GS’nin FFP ile başı dertteydi. Sonra öyle bir dosya hazırlandı ki GS kurtardı. Peki o dosyayı kim hazırladı bilin bakalım. Yanıt: Burak Elmas."

Kıraç'ın Ünal Aysal gibi güçlü bir aday çıkarması gerekiyordu.Kulüp yine basiretsiz adaylar yüzünden can çekişecekmiş gibi görünüyor.

1 - 2 hamle gerceklesmezse Yigit Sardan %100 kazanir
1 - Esref Hamamcioglu ve Metin Ozturk Burak Elmas'in lehine cekilecekler.
2 - Esref Hamamcioglu ve Metin Ozturk'un secmenleri inisiyatif alip Burak Elmas'a oy verecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt