Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada bilerek yalan söyledi ya dün de çaktırdı mevzuyu ya da ben öyle algıladım.

Terim listesini vermiş bunlara belli.
Dün bişey sezmedimde

Transfer görüşmesi elbette yapacak yapmalıda ama niye 1 hafta arayla kendi kendini yalancı çıkardı o garip

Terimin liste verdiğide kesin zaten yoksa 5günde 10günde alırız diye atıp tutamazdı kolay kolay

Sittard dahilmi hariçmi anlamadım ama 3 tane pilot takımla anlaşmış avrupadan 1i altyapı için diğer 2side a takım için,bu işi leipzig salzburg kıvamına getirebilirsek ki ışıtan var işin içinde bu kemerburgaz projesindende sponsorluk vaadindende daha önemli

Aysalın 4 takım alıp prandelliyi işin başına koymaya niyetlenip sadece başlangıçta kalan bu projesini burak bu sefer daha emin daha doğru bir şekilde gerçekleştirirse mükemmel bir adım olur

Tek korkum ışıtan iyi iş çıkaracak ama terim adamı soğutup kaçıracak,mason yönetici remziye iplemez ama twdan bu konuyla ilgili yazdım yinede

Dubaide 1 ay kalıp transferde profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerine takılan,elindeki 13m u son gün çarçur eden adamlar görmek istemiyorum artık bu kulüpte

Herkese sallayıp , hiçbirşeyi beğenmeyip kolay ata oynamak basit , hiçbir zaman haksız çıkmazsınız bu koşullarda.

Forumda bu olayın arkasına sığınan çokca kişi var.

Çoğu durumun herkes farkında yav , hatalarını da göz önünde bulundurarak bir tercihe bulunun da biz de görelim yani.

Olay kötünün iyi de olsa irini seçebilmek.

Dün bişey sezmedimde

Transfer görüşmesi elbette yapacak yapmalıda ama niye 1 hafta arayla kendi kendini yalancı çıkardı o garip

Terimin liste verdiğide kesin zaten yoksa 5günde 10günde alırız diye atıp tutamazdı kolay kolay

Sittard dahilmi hariçmi anlamadım ama 3 tane pilot takımla anlaşmış avrupadan 1i altyapı için diğer 2side a takım için,bu işi leipzig salzburg kıvamına getirebilirsek ki ışıtan var işin içinde bu kemerburgaz projesindende sponsorluk vaadindende daha önemli

Aysalın 4 takım alıp prandelliyi işin başına koymaya niyetlenip sadece başlangıçta kalan bu projesini burak bu sefer daha emin daha doğru bir şekilde gerçekleştirirse mükemmel bir adım olur

Tek korkum ışıtan iyi iş çıkaracak ama terim adamı soğutup kaçıracak,mason yönetici remziye iplemez ama twdan bu konuyla ilgili yazdım yinede

Dubaide 1 ay kalıp transferde profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerine takılan,elindeki 13m u son gün çarçur eden adamlar görmek istemiyorum artık bu kulüpte

Terim'in illaki listesi vardır, o liste GS Kulübünün listesidir, ona ulaşmamız mümkün olmadı gibisinden bir şey derken kekeledi. İşte keşke yönetim şeffaf olsaydı da tüm adaylara durumu sunsalardı, seçime kadar hep beraber yapılması gerekenleri yapsaydık vs dedi.

Işıtanla Terim anlaşamazsa Terim gider bu her yönetici ve teknik adam yapısı için geçerli. Yapıcı olmak lazım ki bence Abdür, Yusuf gibi adamlarla çalışmak daha zor.

İşin kökü adamın ne yaptığı nasıl biri olduğundan çok terimle anlaşacam demesine gidiyor birbirimizi kandırmayalım

İşin kökü adamın ne yaptığı nasıl biri olduğundan çok terimle anlaşacam demesine gidiyor birbirimizi kandırmayalım

Evet Burak Elmas Terimle çalışmayacağım dese bugün hakkında yalan yanlış yazanlar destekçisi olacaktı :asd:

Komik hakkaten.

Bu arada cemiyet toplantısında ben birleşme ihtimali ya da ona benzer bir şeyler olabileceğini düşünüyorum.

Liste ve proje olarak tabiki Burak Elmas daha hazirlikli

Ben taraftar olarak Burak Elmas’in secilmesini isterim Ama realist olmak gerekiyor taraftar olarak herhangi bir söz hakkimiz yok bu konuda

Burak Elmas’in söylediklerinin camia da bir karsiligi yok sirf Faruk suren’in damadi oldugu icin

Hamamcioglu Eger Burak Elmas lehine cekilirse ozaman söylediklerinin bir karsiligi olur ve secimi kazanir,mevcut düzen de isi cok zor

Evet Burak Elmas Terimle çalışmayacağım dese bugün hakkında yalan yanlış yazanlar destekçisi olacaktı :asd:

Komik hakkaten.

Bu arada cemiyet toplantısında ben birleşme ihtimali ya da ona benzer bir şeyler olabileceğini düşünüyorum.
Ben birleşme yada çekilme olacağını düşünmüyorum ama orada oy verecek olanlar oylar bölünmesin giye seçilme ihtimalini yüksek gördükleri yada daha hazırlıklı olana oyları atacaklar gibi. Tıpkı Cengiz, Özbek , Korkut, Fatinoğlu yarışındaki gibi normalde Ozan Korkut'un listesinin daha çok oy alacağı netti ama oylar bölünüp Özbek'in seçilme ihtimali yüzünden çoğu kişi Korkut ekibini desteklese de oyunu Cengiz'e atmıştı. Şimdi bu durum Şardan için geçerli o seçilmesin diye çoğu kişi yine oyların bölünmesini istemeyecektir ve ben bu sefer bunun Elmas'a yarayacağını düşünüyorum. Çünkü Elmas'ın genç üyelerde belli bir oy potansiyeli var Polat Bengiserp- Şükrü Ergün gibi isimlerle liselilerden belirli bir oy potansiyeli var, Süren(Papermoon tayfa Dürüst, Fatih Altaylı), Cansun, Yalman gibi isimlerden de oy potansiyeli var. Birde uzun süredir hazırlık yapmasını ve açıkladığı ciddi sponsorlukları da gördüklerinde ben Şardan'ın seçilme ihtimali hiç olmaması için Eşref ve Öztürk tarafından Elmas tarafına oy kayacağını düşünüyorum. Bir ihtimal ise oyların Hamamcıoğlu tarafına kayma ihtimali de olabilir. Ama Elmas yada Hamamcıoğlu ikilisinden birine kayacak oylar bana göre Elmas tarafına kayması şu anda daha olası. Yarsuvat'ta Elmas'ı desteklediği konuşuluyor çünkü.

IMG_3921.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas'ın ekibi ve projeleri adaylar arasında en iyi olanı.

Stat sponsorluğu için Qatar Airways ve Redbull konuşuluyor. Bence bu 2'si olmasa bile bu seviyede bir markayla anlaşılacaktır.

Işıtan Gün'ün ekipte olması çok önemli. Özellikle Avrupa'da pilot takımı projesi olursa kadroda düşünmediklerimizi PTT 1. Lig takımlarına kiralamak yerine Avrupa'ya kiralayıp orada daha çok gelişebilir oyuncular.

Kemerburgaz projesine göreve gelir gelmez başlayacak olmaları da önemli.

Kapalı spor salonu da projeler arasında. Hatta sponsor hazırmış.

Erkek basketbol takımına sponsor bulunmuş.

E-Spor branşına Bora Koçyiğit getirilecekmiş. Kendisi alanında uzman birisi. Artık LoL takımlarında da şampiyonluk lazım. Çünkü büyük paralar dönmeye başladı. Ayrıca bütün branşlarda bize bilançoda kar olarak geri dönen tek branş e-spor branşı. Çünkü sponsorlar, reklam gelirleri vs. iyi gelir sağlıyor.

Proje ve ekip konusunda adaylar arasında en iyisi ancak kazanma ihtimali çok az. Eşref ve Yiğit Şardan kendisinden daha favori durumunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt