Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.533
- 91.616
- 5.093
Bu zamanlarda diyorlar ya hükümete ben oy vermedim diye...Sen de yarın bir gün Elmas'çı olmadığını söyleme diyorum.Ne demeye çalıştığını anlamadım yahu ne fişi
ne malum kesimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu zamanlarda diyorlar ya hükümete ben oy vermedim diye...Sen de yarın bir gün Elmas'çı olmadığını söyleme diyorum.Ne demeye çalıştığını anlamadım yahu ne fişi
ne malum kesimi
Bu zamanlarda diyorlar ya hükümete ben oy vermedim diye...Sen de yarın bir gün Elmas'çı olmadığını söyleme diyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrinti neymis?
Ayrinti neymis?
Dün bişey sezmedimdeOrada bilerek yalan söyledi ya dün de çaktırdı mevzuyu ya da ben öyle algıladım.
Terim listesini vermiş bunlara belli.
Dün bişey sezmedimde
Transfer görüşmesi elbette yapacak yapmalıda ama niye 1 hafta arayla kendi kendini yalancı çıkardı o garip
Terimin liste verdiğide kesin zaten yoksa 5günde 10günde alırız diye atıp tutamazdı kolay kolay
Sittard dahilmi hariçmi anlamadım ama 3 tane pilot takımla anlaşmış avrupadan 1i altyapı için diğer 2side a takım için,bu işi leipzig salzburg kıvamına getirebilirsek ki ışıtan var işin içinde bu kemerburgaz projesindende sponsorluk vaadindende daha önemli
Aysalın 4 takım alıp prandelliyi işin başına koymaya niyetlenip sadece başlangıçta kalan bu projesini burak bu sefer daha emin daha doğru bir şekilde gerçekleştirirse mükemmel bir adım olur
Tek korkum ışıtan iyi iş çıkaracak ama terim adamı soğutup kaçıracak,mason yönetici remziye iplemez ama twdan bu konuyla ilgili yazdım yinede
Dubaide 1 ay kalıp transferde profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerine takılan,elindeki 13m u son gün çarçur eden adamlar görmek istemiyorum artık bu kulüpte
İşin kökü adamın ne yaptığı nasıl biri olduğundan çok terimle anlaşacam demesine gidiyor birbirimizi kandırmayalım

cok normal degil mi? bu zaten adamın nasıl biri oldugunu gosteriyor.İşin kökü adamın ne yaptığı nasıl biri olduğundan çok terimle anlaşacam demesine gidiyor birbirimizi kandırmayalım
Ben birleşme yada çekilme olacağını düşünmüyorum ama orada oy verecek olanlar oylar bölünmesin giye seçilme ihtimalini yüksek gördükleri yada daha hazırlıklı olana oyları atacaklar gibi. Tıpkı Cengiz, Özbek , Korkut, Fatinoğlu yarışındaki gibi normalde Ozan Korkut'un listesinin daha çok oy alacağı netti ama oylar bölünüp Özbek'in seçilme ihtimali yüzünden çoğu kişi Korkut ekibini desteklese de oyunu Cengiz'e atmıştı. Şimdi bu durum Şardan için geçerli o seçilmesin diye çoğu kişi yine oyların bölünmesini istemeyecektir ve ben bu sefer bunun Elmas'a yarayacağını düşünüyorum. Çünkü Elmas'ın genç üyelerde belli bir oy potansiyeli var Polat Bengiserp- Şükrü Ergün gibi isimlerle liselilerden belirli bir oy potansiyeli var, Süren(Papermoon tayfa Dürüst, Fatih Altaylı), Cansun, Yalman gibi isimlerden de oy potansiyeli var. Birde uzun süredir hazırlık yapmasını ve açıkladığı ciddi sponsorlukları da gördüklerinde ben Şardan'ın seçilme ihtimali hiç olmaması için Eşref ve Öztürk tarafından Elmas tarafına oy kayacağını düşünüyorum. Bir ihtimal ise oyların Hamamcıoğlu tarafına kayma ihtimali de olabilir. Ama Elmas yada Hamamcıoğlu ikilisinden birine kayacak oylar bana göre Elmas tarafına kayması şu anda daha olası. Yarsuvat'ta Elmas'ı desteklediği konuşuluyor çünkü.Evet Burak Elmas Terimle çalışmayacağım dese bugün hakkında yalan yanlış yazanlar destekçisi olacaktı
Komik hakkaten.
Bu arada cemiyet toplantısında ben birleşme ihtimali ya da ona benzer bir şeyler olabileceğini düşünüyorum.
12 Haziran'da seçim olmayacağı buradan belli zaten. 13'üne toplantı koymuşlar.