Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.498
- 91.557
- 5.093
Son zamanlarda mizah yönünü hayranlıkla takip ediyorum üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son zamanlarda mizah yönünü hayranlıkla takip ediyorum üstad
Bizim çiğköfteciye kimi destekliyorsun?Oy kullanabilsen kime verirdin dedim..Not:Kendisi hasta Galatasaraylıdır.
Yiğit Şardan dedi
Büfeci neco abiye sordum, Yiğit Şardan dedi
Elektirikçi Harun’a sordum, Yiğit Şardan dedi
Liseli olan 3 arkadaşın 2 si Hamacıoğlu dedi
1 i Burak Elmas dedi
Galatasaray halka açık bir kulüp olsa, bu seçimi Yiğit Şardan önde götürürdü.Çünkü halk onu kendisine yakın görüyor
onla o bir değilki Yiğit şardan sırf aday olmak için aday olmuş bir yönetim ve listeside epey zayıf Ünal aysal ile kıyaslamamak gerekir o yüzden zaten kendiside çok istekli değil sanırımUnal aysal baskanliga aday olana kadar aidatini ödemeyen genel kurullara asla katilmayan kuluple herhangi bir alakasi olmayan bir insandi
Hatta listesindeki insanlarla secim den bir gun önce tanistigi bile söylendi
Böyle biri baskan secildi ve bazi taraftarlar kendisini efsane baskan olarak goruyorlar
Bu yuzden yigit sardan’in ekibini tanimiyor olmasi bu camia icin surpriz veya yeni bir gelisme degil
Unal aysal baskanliga aday olana kadar aidatini ödemeyen genel kurullara asla katilmayan kuluple herhangi bir alakasi olmayan bir insandi
Böyle biri baskan secildi ve bazi taraftarlar kendisini efsane baskan olarak goruyorlar
Bu yuzden yigit sardan’in ekibini tanimiyor olmasi bu camia icin surpriz veya yeni bir gelisme degil
Unal aysal baskanliga aday olana kadar aidatini ödemeyen genel kurullara asla katilmayan kuluple herhangi bir alakasi olmayan bir insandi
Ünal Aysal'ın kadro baya iyiydi ama. Yiğit Şardan'ın tırt. Biraz mesai harcasa kendisi rahatlıkla daha iyi bir kadro kurabilirdi. Son dk. gökten zembille iner gibi aday oldu ısmarlama bir kadroya.
Terim gider mi?Senin bahsettiğin seçim Olağanüstüydü. Seçilen adamın da mevcut yönetimle alakası yoktu.
Verdiğin örnekle alakası dahi yok.
Terim gider mi?
Aynı başkan Ünal Aysal, baskın seçimle kadroyu değiştirip rezil rüsva etti ama. Ünal Aysal iyi bir ekiple çok iyi başkanlık yaptı. O ekip dağılana kadardı ama. Kadronun iyi olması bir o kadar önemli olmalı.Yanlis anlasilma olmasin ben kadrolardan bahsetmek istemedim aslinda
Ikisinin de listelerinden haberdar olmamasi önemli olan
Listelerin cok bir önemi yok cunku kulubu yöneten baskan oluyor Bunu aysal döneminde gördük
bizim halkla işimiz olmaz. biz galatasarayız.Bizim çiğköfteciye kimi destekliyorsun?Oy kullanabilsen kime verirdin dedim..Not:Kendisi hasta Galatasaraylıdır.
Yiğit Şardan dedi
Büfeci neco abiye sordum, Yiğit Şardan dedi
Elektirikçi Harun’a sordum, Yiğit Şardan dedi
Liseli olan 3 arkadaşın 2 si Hamacıoğlu dedi
1 i Burak Elmas dedi
Galatasaray halka açık bir kulüp olsa, bu seçimi Yiğit Şardan önde götürürdü.Çünkü halk onu kendisine yakın görüyor
Oy kullansam, Metin Öztürk gibi popülist söylemlere prim vermezdim. Muhtemelen Burak Elmas'a oy verirdim. Oy kullanacak bir kaç arkadaşa sordum. Onlarda Burak Elmas'a oy vereceklerini söylediler.