Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim çiğköfteciye kimi destekliyorsun?Oy kullanabilsen kime verirdin dedim..Not:Kendisi hasta Galatasaraylıdır.
Yiğit Şardan dedi

Büfeci neco abiye sordum, Yiğit Şardan dedi

Elektirikçi Harun’a sordum, Yiğit Şardan dedi

Liseli olan 3 arkadaşın 2 si Hamacıoğlu dedi
1 i Burak Elmas dedi

Galatasaray halka açık bir kulüp olsa, bu seçimi Yiğit Şardan önde götürürdü.Çünkü halk onu kendisine yakın görüyor

Şezlongdan kalkıp son dk aday olan, hiç bir hazırlığı olmayan bir tipin sırf eli yüzü düzgün ve hitabeti iyi diye halk tarafından yakın görülmesi anormal olmasa da saçma.

Unal aysal baskanliga aday olana kadar aidatini ödemeyen genel kurullara asla katilmayan kuluple herhangi bir alakasi olmayan bir insandi

Hatta listesindeki insanlarla secim den bir gun önce tanistigi bile söylendi

Böyle biri baskan secildi ve bazi taraftarlar kendisini efsane baskan olarak goruyorlar

Bu yuzden yigit sardan’in ekibini tanimiyor olmasi bu camia icin surpriz veya yeni bir gelisme degil

Unal aysal baskanliga aday olana kadar aidatini ödemeyen genel kurullara asla katilmayan kuluple herhangi bir alakasi olmayan bir insandi

Böyle biri baskan secildi ve bazi taraftarlar kendisini efsane baskan olarak goruyorlar

Bu yuzden yigit sardan’in ekibini tanimiyor olmasi bu camia icin surpriz veya yeni bir gelisme degil
onla o bir değilki Yiğit şardan sırf aday olmak için aday olmuş bir yönetim ve listeside epey zayıf Ünal aysal ile kıyaslamamak gerekir o yüzden zaten kendiside çok istekli değil sanırım

Ünal Aysal'ın kadro baya iyiydi ama. Yiğit Şardan'ın tırt. Biraz mesai harcasa kendisi rahatlıkla daha iyi bir kadro kurabilirdi. Son dk. gökten zembille iner gibi aday oldu ısmarlama bir kadroya.

Senin bahsettiğin seçim Olağanüstüydü. Seçilen adamın da mevcut yönetimle alakası yoktu.

Verdiğin örnekle alakası dahi yok.

Ünal Aysal'ın kadro baya iyiydi ama. Yiğit Şardan'ın tırt. Biraz mesai harcasa kendisi rahatlıkla daha iyi bir kadro kurabilirdi. Son dk. gökten zembille iner gibi aday oldu ısmarlama bir kadroya.

Yanlis anlasilma olmasin ben kadrolardan bahsetmek istemedim aslinda

Ikisinin de listelerinden haberdar olmamasi önemli olan

Listelerin cok bir önemi yok cunku kulubu yöneten baskan oluyor Bunu aysal döneminde gördük

Yanlis anlasilma olmasin ben kadrolardan bahsetmek istemedim aslinda

Ikisinin de listelerinden haberdar olmamasi önemli olan

Listelerin cok bir önemi yok cunku kulubu yöneten baskan oluyor Bunu aysal döneminde gördük
Aynı başkan Ünal Aysal, baskın seçimle kadroyu değiştirip rezil rüsva etti ama. Ünal Aysal iyi bir ekiple çok iyi başkanlık yaptı. O ekip dağılana kadardı ama. Kadronun iyi olması bir o kadar önemli olmalı.

Bizim çiğköfteciye kimi destekliyorsun?Oy kullanabilsen kime verirdin dedim..Not:Kendisi hasta Galatasaraylıdır.
Yiğit Şardan dedi

Büfeci neco abiye sordum, Yiğit Şardan dedi

Elektirikçi Harun’a sordum, Yiğit Şardan dedi

Liseli olan 3 arkadaşın 2 si Hamacıoğlu dedi
1 i Burak Elmas dedi

Galatasaray halka açık bir kulüp olsa, bu seçimi Yiğit Şardan önde götürürdü.Çünkü halk onu kendisine yakın görüyor
bizim halkla işimiz olmaz. biz galatasarayız.

Hiç alakası yok Aysalın adaylık çalışmaları 4-5 ay önceden başlamıştı, hatta İnan Kıraç gargamel Serhat Uluerenin telegol programına bağlanıp Aysal ismini vermişti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renk seçiminden sonra seçime girip girmemeyi karar vereceğiz diyor.

3 bin kişi katılır , bin oy alabileceğimi düşünüyorum diyor.

1000 oy alirsa zaten secilir

Ozaman Cekilmeyi neden dusunsun hic mantikli degil

Tek bir liste , tek bir akıl , akil bir adamın etrafında birleşelim diyor.

Eski başkanlardan birisi olsun diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt