Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam sahada hakemlerle, tffle filan kavga ediyor, bazen küfürlü bazen physical ( tabiki hakli) . camia icinde, divan üyesine aykiri bir tutum bu amanesi mantıklı
Eyşan ÖzkanEsref beyle basladigim baskanlik adayi destegimi yigit beye kaydirmistim, 2 gun sonra burak beyi desteklemeye baslamistim artik ama demeclere baktigimda metin beyi desteklemeye karar verdim
Bende isterim paramı, 6 ay filan bekledim demiş, haber gelmeyince avukatlari devriye girmiştir. Samimi buldum videoyu.
25.50
Şardan hakkinda konusmus. Kulubu satmak icin geliyor dedi.
Bende isterim paramı, 6 ay filan bekledim demiş, haber gelmeyince avukatlari devriye girmiştir. Samimi buldum videoyu.
25.50
Şardan hakkinda konusmus. Kulubu satmak icin geliyor dedi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence bu icra olayı şardan için iyi propaganda, genel kurulda çoğunun görüşü kulübe sıfır faiz ile para hibe etmek nice ama geri istemekte ok.Yalanlamayacaksin ardindan ama
apo ile birbirini çok iyi tamamlamışlar tencere kapakAdam bu gün icraya vermekten haberim yoktu diyor. Avukat müvekkiline haber vermeden icraya mı verir?